Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért megy össze a hamburger...

Miért megy össze a hamburger húspogácsa sütés közben?

Figyelt kérdés
Fagyasztottat vettünk, szép kerek és egész nagyok mikor kivesszük a zacskóból, azonban sütés után kb. feleakkorák lesznek. Hogy kéne sütni, hogy sütés után ugyanakkorák maradjanak?
2011. júl. 27. 14:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Csak most akarunk belekezdeni. De egyelőre az alapanyagok közül keressük a legjobbakat mert a konkurenciánál a minőség eléggé leromlott (régen mi is oda jártunk), így jött az ötlet, hogy próbálkozzunk meg vele, de fontos lenne a minőség, mivel mi is szeretjük a finom hamburgert, és igény is van rá a városban. Köszönöm az eddigi válaszokat. Próbálkozunk megtalálni a legjobbat.
2011. júl. 27. 17:06
 12/17 anonim ***** válasza:
65%
Az én kedvenc hambisomál ott készítik a húspogácsákat helyben. Az a legjobb, mert tudom mi van benne, és nem ilyen fagyasztott sz*r. Lehet kicsit többet kell várni a kajára, de szerintem ízben és minőségben is veri akármelyik fagyasztott terméket.Macerás dolog, egy egész embert megkíván, de szerintem megéri.
2011. júl. 28. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/17 A kérdező kommentje:
Az a baj erre nem nagyon lenne lehetőségünk és plusz munkaerőt igényelne ami nem fér bele a költségvetésbe.
2011. júl. 28. 15:50
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg egyáltalán nem kiván plussz embert a házi húspogácsa. Zárás előtt begyúrod- hűtő reggel kipogácsázod. Jön a vendég csak sütni kell. Ha elfogy csak pogit kell formázni. Én is csináltam már nagy adagban kertipartira. Nagyon finom, és egyáltalán nem nehéz megcsinálni. Még csak nem is nagyon időigényes. Ez a baj magyarországon. Lusták az emberek. Amerikába pl csomó ( rohadt forgaémas) hejen kézzel készítik a hamburgerhúst és nem halnak bele. Ha lenne a környékünkön egy hamburgeres ahol nem mirelit hamburgert csinálnak tuti h oda járnék.
2011. aug. 12. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/17 A kérdező kommentje:
Helyen... Bocsi, muszáj volt. Amúgy lehet, hogy ez a baj Magyarországon, az viszont jó, hogy sokan a mirelitet is megeszik és még fizetnek is érte. Ja, és panasz sincs, hogy miért nem saját készítésű. :)
2011. aug. 12. 17:04
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
én biztos kitalálnék egy gépet, amiből szeletelni lehetne a darálthúst (mint ahogy létezik műanyag nokedli kinyomó különböző lukú formákkal)
2011. aug. 17. 00:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/17 Alaque ***** válasza:

Az azért jópofa, hogy itt valaki hamburgert akar árulni, de a melót elkummantaná belőle. Mitől lenne így jobb a minősége, mint a "konkurenciáé"?


Mindenesetre remélem azért - nyolc éves kérdés lévén -, hogy összejött, és remek burgereket árultok.

2019. jún. 19. 22:14
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!