Kovács János Balázs kérdése:
Mit tegyek, hogy ne keményedjen meg a bejgi sütés közben?
Figyelt kérdés
Amit a szakácskönyv írt az nem jöttbe.
Mikor kiveszem a sütőből látszólag jó, de utána reszelni lehetne! :)))
2011. júl. 13. 13:10
1/5 A kérdező kommentje:
Bocs! Nem bejgi hanem bejgli!
2011. júl. 13. 13:10
2/5 anonim válasza:
Egyszer a beigli tésztája omlós zsíros tészta másodszor szoktak bele élesztőt tenni.Ha nem elég a zsíradék akkor kemény lesz.
3/5 komasa válasza:
Amikor kiveszed a sütőből kicsit kend meg vízzel, és terítsd le konyharuhával, hogy a gőztől visszapuhuljon.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is teszek bele élesztőt, de lehet, hogy ez a por alakú instant trutyi nem a legjobb.
2011. júl. 13. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!