A palacsintám így jó lesz?
minek bele élesztő? mi szódát se rakunk bele, csak sok tejet, meg cukrot is
nagyon finom
Tegyél bele még tejet! Szóda az élesztősbe nem kell! Az élesztős palacsinta kicsit sűrűbb tészta, mint a sima. Tejet bármikor önthetsz hozzá, ha sütés közben úgy érzed, sűrűsödik, akkor is önthetsz, csak az alényeg, hoyg egyszerre nagyon keveset, mert könnyű túlhígítani. És jól keverd el. Állni nem muszáj neki.Én öntök bele egy deci olajat is, azzal is jól elkeverem, úg ykönnyebb sütni, és nem lesz zsíros, mert nem felszívja, hanem éppen kiengedi az olajat. Süss egy próbát, ha sűrű, keverj hozzá mondjuk fél deci tejet, aztán látod - ha még sűrű , akkor még pár kortynyit, és így! Ügyesen! Biztosan nagyon finom lesz!
Én szeretem az élesztős palit, mert finom puha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!