Tényleg ízesebb lesz a kakaó, ha egy csipet sót szórunk bele?
Figyelt kérdés
2011. okt. 6. 18:29
1/9 anonim válasza:
Bármilyen étel finomabb lesz egy kevés sótól :)
2/9 anonim válasza:
A só ízfokozó.
Innentől kitalálhatod.
3/9 anonim válasza:
tévében láttam, hogy a nő főzött karamellát. tálaláskor pár szem tengeri sót szórt rá azzal a mondattal, hogy a pici sós jobban kihangsúlyozza az édes ízt=) az ellentétekkel játszott. ah megtapasztalod a sósat, jobban fogod érezni az édeset is =)
a kakaóval is ugyan ez a helyzet =)
L/17
5/9 anonim válasza:
ez haláli, ha valami probléma van, még ha ömlik belőle a vér, az ember első dolga hogy kiírja gyakori kérdésekre :D:D Nem egyszerübb lenne kipróbálni és akkor saját magad rögtön megtapasztalod? :D
6/9 anonim válasza:
az édes sütikbe is mindig teszünk egy csipet sót, kiemeli az édes ízt. de fordítva is igaz, a sós, szaftos ételek ízét is selymessé teszi egy csipet cukor.
sőt a mézzel megkent sültek sem ritkák, a gyömölcsökkel körítettek sem.
7/9 anonim válasza:
Lekváros vajas kenyeret is kis sóval eszem..
8/9 doboszoli válasza:
19:32-es szívemből szólt, nincs hozzátenni valóm!!!
9/9 nikaa11 válasza:
én minden kakaón megérzem hogy kicsit sok a só benne,szerintem nem kéne mindenbe sót tenni én csak ritkán és kicsit használok,deeee a magyarok mindent tulsóznak mint tudjuk! ezért drágult most a sós édes cuccos dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!