Hogyan készül a habos kakaó házilag?
Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 19:24
1/4 anonim válasza:
apukám úgy szokta, hogy először diszpergálja cukorral a tömény kakaóport, meleg tejbe keveri, jól összeforralja gáztűzhelyen, esetleg tesz bele egy kis tejszínt, a végén pedig egy üres tejesdobozban felráz némi tejet, és amikor elég habos, kirakja bögrébe a forró kakaót, és rácsorgatja a tejhabot a tetejére.
16/L
2/4 anonim válasza:
lol mikróban 1szerűbb...
Cukrot+kakaóport összekevered a brögre alján,ráöntöd a hide tejet,berakod a mikróa 2percre és ha kész akkor haboslesz.
3/4 anonim válasza:
tejhabosító? ikeában 300ft-ért lehet kapni, én is ott vettem, és remekül szuperál.
4/4 anonim válasza:
Kanállal is ki lehet keverni, a lényeg, hogy 1) először csak egy pici tejet tegyél bele amivel feloldod a kakaót és a cukrot, csak utána a többit; 2) türelmesnek kell lenni, és nem sajnálni az időt a keveréstől, főleg amikor a kevés tejjel kevered még (ha nem tettél se sokat, se keveset, és elég sokáig kevered, isteni sűrű hab lesz a tetején)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!