A kakaó sziruphoz milyen kakaó:cukor arányt javasoltok?
A reggelihez a kakaót saját magam készítem, "előre gyártott" kakaószirup segítségével (és persze teljes tejből). Kiforralom a kakaó, cukor keveréket annyi vízzel, hogy egy kicsit sűrűbb folyása legyen. Hűtőben 1-1,5 hétig eláll.
Én 1:3 -hoz készítettem sokáig, ma már hajlok az 1:2-höz.
Ti melyiket javasoljátok inkább, vagy esetleg más javaslat?
Senki nem tudja, mert csak te gyártasz kakaószirupot. Talán valamelyik híresebb kakaószirupgyárat kéne megkérdezni a receptről, de én javasolnám az 1:2,5 arányt, az még nem volt.
Vagy az instant kakaóport, azzal nem kell szerencsétlenkedni.
Köszi a választ. Bizonyára egy magas jövedelmű család háziasszonyától kaptam a választ, aki mindent megvásárolhat, készen.
Fogyasztói társadalom ide, fogyasztói társadalom oda, oké, hogy mindent lehet az üzletben kapni, de még mindig takarékosabb otthon elkészíteni, arról nem is beszélve, hogy adalék anyagokat sem tartalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!