Hogyan fagyasszak le kenyeret? és milyen fajtát érdmes?
Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 22:04
21/23 anonim válasza:
Nem tudom, hogy tud valaki ennyi butaságot összeírni, hogy a fagyasztott kenyér az rossz ízű, büdös és gusztustalan... Ugyanolyan fagyasztás után, mint előtte volt. Friss kenyeret ha rögtön lefagyasztasz, kiengedés után is tökéletes marad. Mi is szeletelve, zacskóban tesszük el. Szombaton veszünk friss falusi kenyeret, aztán ha kell, hétköznap elővesszük. Nekem csak az a bajom ezzel, hogy ha megéhezek, azonnal kellene, és nem győzöm kivárni, míg felolvad. :)
22/23 anonim válasza:
Tedd egy nejlon zacsiba. Amikor kiveszed a fagyasztóból ne melegísd meg csak várd meg amíg felolvad és olyan, mint ha friss lenne.
23/23 anonim válasza:
fagyasztóba sokáig eláll a kenyér+ ott nem tud megpenészesedni és akármilyet fagyaszthatsz... mivel az h utána akarod e vagdosni a kenyeret vagy sem annak semmi köze a fagyasztáshoz már (a mostani kenyereket előtte is és utána is ugyan olyan rosszul lehet vágni) :)
am pár hozzászólónak meg: fagyasztani azért célszerű mert lehet minden sarkon van kenyeres de nem mindenkinek van ideje és kedve a boltba ugrálni ...és értelme se sincs sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!