Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan fagyasszak le kenyeret?...

Hogyan fagyasszak le kenyeret? és milyen fajtát érdmes?

Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 22:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
8%
A fagyaztott kenyér annyira rossz ízű felengedés után, hogy brutál. Nem lehettek ennyire igénytelenek !
2011. máj. 29. 02:02
 12/23 anonim válasza:

mi is mindenféle kenyeret fagyasztunk szeletelve, annyit veszünk csak ki amennyire éppen szükség van és mindig friss kenyeret eszünk.soha nincs hűtőíze, ha kifogástalan a hűtő tisztántartása és a fagyasztási idők betartása, ez nem is fog előfordulni.

egyébként meg aki szerint ez igénytelenség...miért is?elolvasnám a magyarázatát.ha a hűtőíz a kifogás...tisztán kellene tartani a fagyót!akkor meg ki is az igénytelen???

és mi az, hogy genny a kenyér, kedves Liza?nekem ilyen összehasonlítási alapom nincs. az ilyen tipusú hozzászólás az igénytelen szerintem, ha értékelhetőre nem telik, minek strapálja magát valaki?

2011. máj. 29. 16:07
 13/23 anonim ***** válasza:
Aki szerint rossz ízű meg büdös kiolvasztás után, az még nem is próbálta, vagy csak simán berekta a dzsuvás hűtőbe zacskó nélkül. Igazából ugyanolyan lesz, mint mielőtt frissen lefagyasztotta az ember.
2011. máj. 30. 11:37
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

Rosszúl fogalmazol :DDDDD Ha frissen lefagyasztom akkor ugyanolyan gennyes dzsuva lesz ha felengedem, mintha nem frissen fagyasztom le.

Ha lefagyasztod az amúgyis egy nap alatt ehetetlenné váló kenyeret, akkor egy ehetetlen összeragadt, íztelen szagtalan vackot kaptok amit lehetetlen megenni és ételnek nevezni. Pont.

2011. máj. 30. 11:52
 15/23 anonim válasza:
74%

Simán kenyeret nem szoktunk lefagyasztani. De pl ha marad kenyér, és bontott melegszendvicskrém, akkor megkenek néhány szeletet, és így egyben lefagyasztom. Csak ki kell venni, kis sajt rá, és mehet a sütőbe.

Zsemlét is be lehet dobni a mélyhűtőbe, ha már szendvicsnek nem elég friss, és épp nincs szükség zsemlemorzsára. Jó lesz később fasírtnak.

Fagyasztott kifliből meg lehet mákos gubát csinálni.

2011. máj. 31. 11:23
 16/23 anonim válasza:

Érdekes módon nálunk még sosem volt rossz íze azért a kenyérnek mert lefagyasztottuk... -.-"

Amúgy a kérdésre válaszolva bármilyen kenyeret le lehet, nem lesz semmi baja tőle :)

2011. máj. 31. 13:07
 17/23 anonim ***** válasza:

Magam sütöm a kenyeret,zsemlét.Miután kihűlt,azonnal rakom a mélyhűtőbe,jól záródó zacskóban.Kb. 1 hétig tart a megsütött mennyiség.Mindig finom marad!

Tovább is eláll,ha úgy alakul,hogy nem eszem meg... :-D

Régebben mindenféle kenyeret,zsemlét stb.lefagyasztottam,semmi gond ezzel!

2011. jún. 1. 08:01
 18/23 anonim válasza:

Nekünk sosem volt rossz ízű a kenyér miután felengedte, igaz nem tettem mikróba csak úgy hagytam magában a tasakban.Próbálja ki és meglátja.

Persze azt sem kell megszólni aki lefagyasztja mert lehet,hogy messze lakik az üzlettől vagy beteg és ritkán vásárolnak, Nem lustaság ez, ne szóljunk meg senkit ha nem tudjuk miért kényszerül erre.

2011. jún. 2. 09:22
 19/23 anonim ***** válasza:
Én mindig szeletelt kenyeret fagyasztok,így annyit veszek elő pont amennyire szükség van.
2011. jún. 2. 13:54
 20/23 anonim válasza:
100%
Én is szeletelt kenyeret fagyasztok le, friss meleg kenyérként veszem, akkor szeletelik fel a boltban nekem, és miután kihűlt megy a fagyóba... Off: azt hittem eddig, hogy ez a kenyérfagyasztás valami különc dolog, de most megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül. Párom csak frissen eszi meg a kenyeret, és így próbáltam ki a fagyasztást. Nekem ugyanolyan ízű felengedés után, mint mielőtt betettem fagyasztani: friss, puha! Végülis ez a fagyasztás lényege nem? Hogy friss maradjon az áru :)
2011. jún. 2. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!