Hogyan fagyasszak le kenyeret? és milyen fajtát érdmes?
mi is mindenféle kenyeret fagyasztunk szeletelve, annyit veszünk csak ki amennyire éppen szükség van és mindig friss kenyeret eszünk.soha nincs hűtőíze, ha kifogástalan a hűtő tisztántartása és a fagyasztási idők betartása, ez nem is fog előfordulni.
egyébként meg aki szerint ez igénytelenség...miért is?elolvasnám a magyarázatát.ha a hűtőíz a kifogás...tisztán kellene tartani a fagyót!akkor meg ki is az igénytelen???
és mi az, hogy genny a kenyér, kedves Liza?nekem ilyen összehasonlítási alapom nincs. az ilyen tipusú hozzászólás az igénytelen szerintem, ha értékelhetőre nem telik, minek strapálja magát valaki?
Rosszúl fogalmazol :DDDDD Ha frissen lefagyasztom akkor ugyanolyan gennyes dzsuva lesz ha felengedem, mintha nem frissen fagyasztom le.
Ha lefagyasztod az amúgyis egy nap alatt ehetetlenné váló kenyeret, akkor egy ehetetlen összeragadt, íztelen szagtalan vackot kaptok amit lehetetlen megenni és ételnek nevezni. Pont.
Simán kenyeret nem szoktunk lefagyasztani. De pl ha marad kenyér, és bontott melegszendvicskrém, akkor megkenek néhány szeletet, és így egyben lefagyasztom. Csak ki kell venni, kis sajt rá, és mehet a sütőbe.
Zsemlét is be lehet dobni a mélyhűtőbe, ha már szendvicsnek nem elég friss, és épp nincs szükség zsemlemorzsára. Jó lesz később fasírtnak.
Fagyasztott kifliből meg lehet mákos gubát csinálni.
Érdekes módon nálunk még sosem volt rossz íze azért a kenyérnek mert lefagyasztottuk... -.-"
Amúgy a kérdésre válaszolva bármilyen kenyeret le lehet, nem lesz semmi baja tőle :)
Magam sütöm a kenyeret,zsemlét.Miután kihűlt,azonnal rakom a mélyhűtőbe,jól záródó zacskóban.Kb. 1 hétig tart a megsütött mennyiség.Mindig finom marad!
Tovább is eláll,ha úgy alakul,hogy nem eszem meg... :-D
Régebben mindenféle kenyeret,zsemlét stb.lefagyasztottam,semmi gond ezzel!
Nekünk sosem volt rossz ízű a kenyér miután felengedte, igaz nem tettem mikróba csak úgy hagytam magában a tasakban.Próbálja ki és meglátja.
Persze azt sem kell megszólni aki lefagyasztja mert lehet,hogy messze lakik az üzlettől vagy beteg és ritkán vásárolnak, Nem lustaság ez, ne szóljunk meg senkit ha nem tudjuk miért kényszerül erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!