Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehet megbolondtani...

Hogyan lehet megbolondtani egy bundás kenyeret?

Figyelt kérdés
Gondolok akár valami fűszerre vagy egyébre a bundában, vagy valami más megoldásra, pl töltött, vagy sajtos, vagy emeletes, vagy valami hasonló?
2011. márc. 16. 18:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
hagyma, vagy lekvár rá
2011. márc. 16. 18:33
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
Én úgy szoktam feldobni, hogy szendvics kenyérrel csinálok ilyen szendvicssütős szendvicset, pl teszek bele sajtot, sonkát. Nem kell sokáig sütni, csak addig kell míg a sajt megolvad, aztán tojásba forgatod és kisütöd. Isteni lesz ;)
2011. márc. 16. 18:44
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Én a felvert tojásba szoktam szórni fokhagyma granulátumot. Ha kisült reszelj rá sajtot, az szépen ráolvad és nagyon finom lesz.
2011. márc. 16. 18:50
 4/16 anonim ***** válasza:
89%
foghagyma, sajt, apróra vágott zöldpaprika, hagyma.....
2011. márc. 16. 19:03
 5/16 doboszoli ***** válasza:
90%
Két vékonyabb kenyeret "ragassz össze" májkrémmel, majd bunda, sütés.
2011. márc. 16. 19:50
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
Én néha sajtot reszelek le ( persze ez úgy az igazi, ha még meleg a bundás kenyér) , hallottam olyanról, aki tejfölt ken rá, és én még ketchupot csöppentek rá :D
2011. márc. 16. 21:03
 7/16 anonim ***** válasza:
85%
a tojásba egy kis tejföl,só,bors, préselt fokhagyma és kisebb reszelt krumpli.ha kivettük a zsírból, tetejére reszelt sajt.
2011. márc. 17. 06:02
 8/16 Tinker Bell ***** válasza:
68%
Mi pont tegnap ettünk bundás kenyeret. Én úgy csináltam, hogy tojásba forgattam a kenyeret, aztán ráraktam egy szelet tarját, azt is bekentem tojással és úgy sütöttem meg. Kígyóubival ettük! Amúgy is imádom a sült tarját, sonkát, karajt, így meg még jobb. De tényleg szinte mindent tehetsz bele/rá, amit a gyomrod befogad!
2011. márc. 17. 08:30
 9/16 anonim ***** válasza:
85%
fokhagymás tejföllel megkenve valami isteni, ha nem bírod a tejfölt akkor joghurttal is megoldható. Könnyedebb mint a lángos de az íze mégis ráemlékeztet, szeretem!
2011. márc. 17. 14:03
 10/16 anonim ***** válasza:
63%
Én lekvárral (eper,v barack, v ribizli) szoktam enni, és sok-sok porcukorral. Olyan, mint a fánk-imádom.
2011. márc. 17. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!