Van olyan dolog, ami elveszi az ubisaliból a keserű ízt?
Figyelt kérdés
2023. aug. 2. 16:41
11/12 Györgyi123 válasza:
Ha lesózod az uborkát, hagyod állni, utána kinyomkodod a levét..majd ecetes cukros vizet adsz hozzá, akkor nem lesz keserű az ubi. Só a titok.
12/12 lcadam válasza:
Én még a Nagyitól tudom: az uborka végét (száras) le kell vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!