A húspuhító só használható pörkölt készítéséhez is?
Figyelt kérdés
2021. júl. 11. 10:30
1/12 anonim válasza:
Sok hagyma, elegendő víz, hosszabb főzési idő kell. Nikcs szükség húspuhítóra
3/12 A kérdező kommentje:
A főzési időt szeretném lerövidíteni.
2021. júl. 11. 11:04
4/12 A kérdező kommentje:
Kukta nélkül!!!!!
2021. júl. 11. 11:05
5/12 anonim válasza:
Esetleg ha kikloffolnád a húst? Az a lényeg hogy roncsolni kell a rostokat. Ez főleg a vöröshúsoknál és vadállatoknál fontos. Ha csirkéből csinálsz akkor megvan 30-40 perc alatt.
6/12 anonim válasza:
Vágd kisebb kockákra a húst, hamarabb megfő
7/12 anonim válasza:
Itt a Gyakorin, jó pár topikot találsz, a szódabikarbóna húspuhító hatásáról. Nekem bejött. Csak ajánlani tudom!
8/12 anonim válasza:
A szódabikarbónától nekem picit furcsa illata lesza pörinek.
A húspuhító só inkább a frissen sülteknél fejti ki a hatását pl.hátszín,bárányborda
9/12 anonim válasza:
Mi az a huspuhito? :))) ... nalunk ha rendesen elkeszul egy etel, akkor az megfeleloen puha ... nem is hallottam meg huspuhitorol (talan a klopfolo?!)
10/12 anonim válasza:
#9 A kérdező húspuhító sóról ír, tippre szerintem az sima egyszerű só, csak nagyon hangzatos egy ilyen nevet adni neki. Parasztvakítás magyarán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!