Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen húspuhító pácba tegyem...

Milyen húspuhító pácba tegyem az öreg liba húsát?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 09:52
 1/6 anonim ***** válasza:
19%
Attól függ, hogy még él a libuci vagy nem.
2009. ápr. 20. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Kotányi szárnyas pác, +olaj és sütés előtt 3-4 órával sózni
2009. ápr. 20. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Én először főznék belőle egy jó levest,utána sütném meg sörrel.
2009. ápr. 20. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is Kotányi fűszerkeverékeket szeretem, mert abban nincs só. Ha nagyon öreg, akkor felturbóznám egy kis húspuhítóval, aztán magára hagynám pár napot a hűtőben.

2009. ápr. 20. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Üdv Anikó

2009. ápr. 20. 18:14
 6/6 anonim válasza:
Szódabikarbónát szoktak tenni a főzőlébe, esetleg kuktában sütik. Kukta nélkül is megfő természetesen, csak lassabban.
2010. máj. 20. 13:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!