Milyen húspuhító pácba tegyem az öreg liba húsát?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 09:52
1/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy még él a libuci vagy nem.
2/6 anonim válasza:
Kotányi szárnyas pác, +olaj és sütés előtt 3-4 órával sózni
3/6 anonim válasza:
Én először főznék belőle egy jó levest,utána sütném meg sörrel.
4/6 anonim válasza:
Szia!
Én is Kotányi fűszerkeverékeket szeretem, mert abban nincs só. Ha nagyon öreg, akkor felturbóznám egy kis húspuhítóval, aztán magára hagynám pár napot a hűtőben.
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Üdv Anikó
2009. ápr. 20. 18:14
6/6 anonim válasza:
Szódabikarbónát szoktak tenni a főzőlébe, esetleg kuktában sütik. Kukta nélkül is megfő természetesen, csak lassabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!