Vettem egy doboz friss gombát. Pörköltnek szántam. Meg kell sütés előtt abálni, vagy nyersen tegyem a pöröltalapba? Köszi.
Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 09:34
1/8 anonim válasza:
Elkészíted a hagymás, paprikás alapot, ráteszed a nyers gombát, megsózod, megkevered, lefeded. Víz nem kell rá. Mikor kiengedte a levét, kitakarod. Csak bors a fűszere és petrezselyemzöld apróra vágva. Mikor elfőtte a levét, kész.
2/8 anonim válasza:
Nyersen kell bele tenni és nagy lángon kevergetni egy kicsit..,hamar levet ereszt és lehet puhítani fedő alatt!
3/8 anonim válasza:
Tegyél bele kakukkfüvet is ha van. Jó ízt ad a gombának
4/8 anonim válasza:
Milyen sütés elött? A pörköltet főzni kell!
5/8 anonim válasza:
Abálni??? Sütés előtt:)
Abalébe akarod tenni?:)))
Na mindegy, felettem leírták a helyes eljárást.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget! A pörköltet igenis sütik, főzni azt szokták, ami vizbe fő. Na, mindegy, sikerült, voltak jó szándéku válaszolók is hála Istennek!
2011. szept. 18. 19:04
8/8 anonim válasza:
A pörköltet is főzik ám:)
Húst, süteményt sütni szoktak, pörköltet, krumplit, főzeléket stb főzni.
De mindegy is, az a lényeg, h reméljük jól sikerült az ebéded! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!