Rántott csirkeszárnyhoz hogyan használjam a húspuhítót?
A csirkeszárnyra semmiképpen nem szükséges húspuhító. azt kemény, rostos húsokhoz használják, aki használja.
Simán sózd be a szárnyakat nyersen, és normálisan panírozd be. hidd el, hogy át fog sülni.BŐ forró zsiradékba tedd, pár perc múlva fordítsd is meg, hogy összekapja a prézlit. ezután pár percig fedő alatt süssed.
utána már érzed, hogy a villa a csontig beleszalad, nem jön véres lé, a színe szép aranybarna, akkor már jó is lesz.lehet, hogy többször is meg kell fordítani, hogy szép egyenletes legyen.
Én is ugy szoktam mint 2 es válaszoló ,minden rántani való húst beáztatok .csirke szárnyt ,csirke comb , májat pulykamell ,csirkemel, karaj , borjú stb .
1-2 órára áztasd a fokhagymás tejbe . de akár egész éjszaka is ázhat .
A mustáros pác jó ötlet. a húsokat bekened borsos mustárral, és karikára vágott hagymával lerakva, lefóliázva hagyon pár órát állni. utana leszeded a hagymát, és rendesen bepanírozod a szárnyakat.
savas közegben minden hús puhul, így mellé nem foghatsz, és ráadásul ízletes lesz a rántott csirkeszárnyad.
Forró olajban süsd ki, egy ideig fedő alatt, de pár perc után már lehet forgatni, a puhulásig, illetve a pirulásig. hamar megy, nem kell neki sok idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!