Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott csirkeszárnyhoz...

Rántott csirkeszárnyhoz hogyan használjam a húspuhítót?

Figyelt kérdés
az van h eddig mindig meg volt főzve a csirke mielőtt ki lett rántva, de igy sok gáz fogy el. ha panírozás előtt beszórom húspuhítóval akkor el tudom érni h igy is puha legyen a hús, és ne rágós ? ha igen mennyit használjak v hogyan ? eddig még nm használtam ilyet és nem tudom :S

2013. márc. 31. 17:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem kell a szárnyat se elő főzni, se húspuhítózni.

Csak simán fűszerezd, panírozd be és bő, forró olajban süsd ki meg meg forgatva.

Mindig puha lesz és nem lesz rágós!

2013. ápr. 3. 12:18
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!