Miron kérdése:
Milyen huspuhitot hasznaljunk, ha a hus kemeny?
Figyelt kérdés
#huspuhito so.
2012. nov. 5. 16:04
1/5 anonim válasza:
Klopfolás, Hús puhitó só, Pácolás
2/5 anonim válasza:
Ha már fő az étel és kemény a hús, egy csipet szódabikarbóna segíthet.
3/5 anonim válasza:
Keményítős vízben való áztatás csodát tesz a rágós hússal.
4/5 anonim válasza:
Elnézést, azt nem írtam hogy éppen csak kevés víz kell, azért ne ázzanak ki a vízbe az értékes húsnedvek!
5/5 anonim válasza:
a savas közegben puhul jól, a pácolás nagyon jót tesz neki. joghurtos, kecsapos, mustáros, kis olajjal és fűszerekkel.
ha már sül a pl egybensült karaj, stb, akkor is nagyon pár csepp citromlé, vagy ecet.
Ezek mind kipróbált dolgok részemről, és beváltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!