Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen huspuhitot hasznaljunk,...

Miron kérdése:

Milyen huspuhitot hasznaljunk, ha a hus kemeny?

Figyelt kérdés

#huspuhito so.
2012. nov. 5. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Klopfolás, Hús puhitó só, Pácolás
2012. nov. 5. 16:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha már fő az étel és kemény a hús, egy csipet szódabikarbóna segíthet.
2012. nov. 5. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Keményítős vízben való áztatás csodát tesz a rágós hússal.
2012. nov. 5. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Elnézést, azt nem írtam hogy éppen csak kevés víz kell, azért ne ázzanak ki a vízbe az értékes húsnedvek!
2012. nov. 5. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

a savas közegben puhul jól, a pácolás nagyon jót tesz neki. joghurtos, kecsapos, mustáros, kis olajjal és fűszerekkel.

ha már sül a pl egybensült karaj, stb, akkor is nagyon pár csepp citromlé, vagy ecet.

Ezek mind kipróbált dolgok részemről, és beváltak.

2012. nov. 5. 18:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!