Yldee kérdése:
A főnököm kukorica keményítőt használhat húspuhítónak? Lehetséges? ( kínai kaja) hogy tudnék húspuhítót csinálni? Mi kell hozzá?
Figyelt kérdés
2014. szept. 24. 16:08
1/3 anonim válasza:
Ha kevés szódabikarbonát teszel a húshoz, zöldség félékhez, az megpuhítja.
2/3 anonim válasza:
Nem lehetséges, az nem puhít húst, nem ért hozzá, csak gányol össze vissza.
Puhítani (lazítani) szódabikarbónával szokták, aztán sütés előtt forgatják meg keményítőben, amitől egy kéreg lesz rajta, és jobban rátapadnak a különböző mártások is.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi..
2014. szept. 26. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!