Ti meddig főzitek a kukoricát? Halottam már hogy van aki pár percig, de van aki órákig.
Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 16:47
1/13 anonim válasza:
Én fél óráig, de egy perccel se tovább, mert utána csak keményszik!
2/13 anonim válasza:
Mi teljes lángon addig amíg el nem kezd főni, utána levesszük takarékra és úgy egy óra. :)
3/13 anonim válasza:
hideg vízbe teszem fel főzni . felforr és utána még kb 10perc .
4/13 anonim válasza:
A csemegekukoricának elég a forrás utána 15-20 perc.Én addig szoktam főzni.
5/13 anonim válasza:
Forrás után 15-20 perc, nézem villával!
6/13 anonim válasza:
A zsenge, édes, csemegekukoricát forrás után kb 20 percig, amikor már nagyon szemű, azt sajna órákig kell főzni.
7/13 lencsefőzelék válasza:
Órákig? Minek? Forrás után 10-15 perc, de inkább csak 10, úgy, hogy meg is forgatom egyszer-kétszer.
* Hallottam (így írják)
8/13 A kérdező kommentje:
halllottam
2013. júl. 30. 01:32
9/13 anonim válasza:
Kétfajta kukorica kapható:
- a hagyományos, amit valóban előfordul, hogy akár egy órán keresztül is főzni kell
- másik az u.n. "tízperces" kukorica, a nevében is benne van, hogy felforrás után ha nem is 10, de 15-20 perc alatt valóban megfő.
Vannak üzletek, ahol kiírják a kukoricára, ha 10 perces, de legjobb rákérdezni. Másrészt a hagyományos kezd már kimenni a forgalomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!