Mivel lehet a pattogatott kukoricát tapadóssá tenni, hogy rajtamaradjon a fűszersó?
Szemes kukoricából pattogtatok itthon, de sajnos túl száraz az étek ahhoz, hogy megragadjon rajta a só, fűszerek.
A micropop-os kuki nedvesebb, azon rajta marad.
Mivel érdemes próbálkozni? Gőzzel esetleg?
Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!
nálam az vált be ,hogy tálba amibe patogtattom ,teszek a kukorica szemekre vaj darabokat ,így amikor olvad a vaj pattogás közben bevonja a szemeket.
Vagy pedig a füszert gyúrom össze a vajjal és így teszem a kukorica szemekre.
"A micropop-os kuki nedvesebb, azon rajta marad"
A kukiból jön mindenféle nedv, ami nedvessé teheti...akár "micropopos", akár nem. :)
Nem nedvesebb, hanem zsírosabb. Nedvesség nincs se benne, se rajta.
Olaj, vaj, ilyesmiket érdemes pattogtatáskor hozzátenni.
jaja olaj vagy vaj.
a vajnak finomabb aromája van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!