Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mivel lehet a pattogatott...

Mivel lehet a pattogatott kukoricát tapadóssá tenni, hogy rajtamaradjon a fűszersó?

Figyelt kérdés

Szemes kukoricából pattogtatok itthon, de sajnos túl száraz az étek ahhoz, hogy megragadjon rajta a só, fűszerek.

A micropop-os kuki nedvesebb, azon rajta marad.


Mivel érdemes próbálkozni? Gőzzel esetleg?


Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!



2014. febr. 13. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:

nálam az vált be ,hogy tálba amibe patogtattom ,teszek a kukorica szemekre vaj darabokat ,így amikor olvad a vaj pattogás közben bevonja a szemeket.

Vagy pedig a füszert gyúrom össze a vajjal és így teszem a kukorica szemekre.

2014. febr. 13. 20:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

"A micropop-os kuki nedvesebb, azon rajta marad"

A kukiból jön mindenféle nedv, ami nedvessé teheti...akár "micropopos", akár nem. :)

2014. febr. 13. 22:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem nedvesebb, hanem zsírosabb. Nedvesség nincs se benne, se rajta.

Olaj, vaj, ilyesmiket érdemes pattogtatáskor hozzátenni.

2014. febr. 14. 07:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

jaja olaj vagy vaj.

a vajnak finomabb aromája van.

2014. márc. 7. 09:28
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!