Sos! Gulyáslevest főzök,2,5! órája fő a hús (karaj), és még mindig rágós. Így még sose jártam. Máskor is csináltam már karajból, mindig megfőtt 1,5 óra alatt. Már kínomban egy kicsi húspuhítót is szórtam bele így utólag, de semmi. Mit csináljak?
Én pl. karajból sosem főzök gulyáslevest. Egy sertéscomb is hamarabb megfő, vagy apróra vágott marhalábszár pl., mint 2,5 óra.
Jó öreg disznókarajt sikerült venned. Szódabikarbóna?
1. vagyok.
Mondjuk ez már veszett fejsze nyele, mert minél tovább főzöd, annál keményebb lesz a hús.
Tegyél bele egy mokkáskanál szódabikarbónát és főzd vele még vagy negyedórát!
Ha ekkor sem lesz puha, akkor nyugodtan abbahagyhatod, mert a jelek szerint ez egy 100 éves kandisznó volt és soha nem lesz puhább.
Hehe, így jártunk mi is. Családi összejövetel, 25 fő, nyár, bográcsoljunk. :D
5! órán keresztül nem főtt meg a hús, úgyhogy jobb híján ettük a(z amúgy isteni) levet kenyérrel :D
Karaj nem való hosszú főzésre, mert kemény lesz.
Valójában frissen sültnek ideális, mert 2*10 perc (!) alatt vajpuhára sül. Ennél tovább hőkezelve gumitalp lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!