Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Sos! Gulyáslevest főzök,2,5!...

Sos! Gulyáslevest főzök,2,5! órája fő a hús (karaj), és még mindig rágós. Így még sose jártam. Máskor is csináltam már karajból, mindig megfőtt 1,5 óra alatt. Már kínomban egy kicsi húspuhítót is szórtam bele így utólag, de semmi. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 24. 14:01
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Én pl. karajból sosem főzök gulyáslevest. Egy sertéscomb is hamarabb megfő, vagy apróra vágott marhalábszár pl., mint 2,5 óra.

Jó öreg disznókarajt sikerült venned. Szódabikarbóna?

2018. ápr. 24. 14:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
50%

1. vagyok.


Mondjuk ez már veszett fejsze nyele, mert minél tovább főzöd, annál keményebb lesz a hús.

2018. ápr. 24. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

Tegyél bele egy mokkáskanál szódabikarbónát és főzd vele még vagy negyedórát!

Ha ekkor sem lesz puha, akkor nyugodtan abbahagyhatod, mert a jelek szerint ez egy 100 éves kandisznó volt és soha nem lesz puhább.

2018. ápr. 24. 14:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim válasza:
45%
Ezentúl csak combból csinálj...
2018. ápr. 24. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Vagy esetleg marhából, tekintve, hogy a gulyásleves abból készül.
2018. ápr. 24. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Hehe, így jártunk mi is. Családi összejövetel, 25 fő, nyár, bográcsoljunk. :D


5! órán keresztül nem főtt meg a hús, úgyhogy jobb híján ettük a(z amúgy isteni) levet kenyérrel :D

2018. ápr. 24. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
Egyétek a levét kenyérrel, meg a zöldségeket, a húst meg nem tudom, talán a kutyának oda lehet adni. :D
2018. ápr. 24. 16:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! Szódabikarbónával főztem még egy kicsit, összesen 3 és negyed órát. :) Végül is meg lehet enni, csak extra szájmozgásra van szükség. A leve isteni lett, jól szétfőtt benne minden más a húson kívül.
2018. ápr. 24. 16:16
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Karaj nem való hosszú főzésre, mert kemény lesz.

Valójában frissen sültnek ideális, mert 2*10 perc (!) alatt vajpuhára sül. Ennél tovább hőkezelve gumitalp lesz.


[link]

2018. ápr. 25. 16:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!