Mi a teendő, ha túl sós a karaj?
Hát a helyi falusi boltban árulják, pultból. Így néz ki [link]
Lehet hogy keverem és nem is karaj, hanem tarja???
Hát nekem úgy tűnik, hogy ez füstölt áru, nem egy nyers karaj.
Ne vegyél többet ilyet, ez a megoldás. Szóvá teheted a boltba, de írhatsz a gyártónak, forgalmazónak is. De ! szerintem natúr karajt keress és vegyél és ne olyant ami agyon van fűszerezve, jelen esetben elsózva, agyon sózva.
Ez hagyományos módon készült füstölt árunak néz ki a képen. Ezek úgy készülnek, hogy hetekig sólében/sós páclében áznak, majd megfüstölik. Sajnos el vagyunk már ezektől szokva. A múltkor én is vettem tanyán hagyományosan készült füstölt sonkát, és alig fogyott el.
A mai gyomrunk már nem bírja ezeket, annyira hozzászoktunk a gyorspácolt, előfőzött árukhoz.
"Szóvá teheted a boltba, de írhatsz a gyártónak, forgalmazónak is."
No és mi értelme lenne szólni a boltbaN? Ez egy ilyen termék, aki nem szereti nem veszi meg.
Van helyette füst aromával beinjektált zacskós cucc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!