Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Savanyúsághoz utólag lehet...

Savanyúsághoz utólag lehet cukrot adni?

Figyelt kérdés
Van egy üveg gyöngyhagymánk amit úgy kaptunk de elég savanyú. Kis cukrot utólag tehetek a levéhez vagy tönkremegy tőle?
2017. márc. 23. 10:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tönkre nem megy tőle, de nem vagyok benne biztos hogy jó ötlet.. Szerintem vegyél ki egy-két darabot meg egy kevés levet és próbáld ki.
2017. márc. 23. 10:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze , lehet, csak egy kevés vízben oldjad fel, és úgy add a levéhez.
2017. márc. 23. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet utólag cukrot adni hozzá, de jól érzed, hamarabb megromolhat, ha megcukrozod.
2017. márc. 23. 12:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
82%
Elfogy az addigra, mire megromolna.Forrald fel a vizet a cukor feloldásához (keveset ), és kihűlve add a hagymához. utána tartsd hűtőben.
2017. márc. 23. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!