Savanyúsághoz utólag lehet cukrot adni?
Figyelt kérdés
Van egy üveg gyöngyhagymánk amit úgy kaptunk de elég savanyú. Kis cukrot utólag tehetek a levéhez vagy tönkremegy tőle?2017. márc. 23. 10:36
1/4 anonim válasza:
Tönkre nem megy tőle, de nem vagyok benne biztos hogy jó ötlet.. Szerintem vegyél ki egy-két darabot meg egy kevés levet és próbáld ki.
2/4 anonim válasza:
Persze , lehet, csak egy kevés vízben oldjad fel, és úgy add a levéhez.
3/4 anonim válasza:
Lehet utólag cukrot adni hozzá, de jól érzed, hamarabb megromolhat, ha megcukrozod.
4/4 anonim válasza:
Elfogy az addigra, mire megromolna.Forrald fel a vizet a cukor feloldásához (keveset ), és kihűlve add a hagymához. utána tartsd hűtőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!