Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan suritjuk utolag a levest?

Hogyan suritjuk utolag a levest?

Figyelt kérdés
2015. nov. 30. 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Étkezési keményítővel, ha a rántás vagy a habarás nem sűrítette be eléggé.
2015. nov. 30. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Milyen levest?
2015. dec. 1. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Vegul nem kellett, lencse (krem)levest keszitettem, raktam bele ket kisebb krumplit es tokeletes lett! :-)
2015. dec. 1. 10:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Jól csináltad, de máskor kevés lisztet kis vízzel csomómentesre keverj el habverővel, vegyél ki egy kicsit a levesből, keverd el lisztes masszával, majd állandó keverés mellett óvatosan engedd a levesbe.

Krémleveseknél tényleg jó ötlet a krumpli.

2015. dec. 3. 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!