Hogyan suritjuk utolag a levest?
Figyelt kérdés
2015. nov. 30. 19:47
1/4 anonim válasza:
Étkezési keményítővel, ha a rántás vagy a habarás nem sűrítette be eléggé.
3/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Vegul nem kellett, lencse (krem)levest keszitettem, raktam bele ket kisebb krumplit es tokeletes lett! :-)
2015. dec. 1. 10:20
4/4 anonim válasza:
Jól csináltad, de máskor kevés lisztet kis vízzel csomómentesre keverj el habverővel, vegyél ki egy kicsit a levesből, keverd el lisztes masszával, majd állandó keverés mellett óvatosan engedd a levesbe.
Krémleveseknél tényleg jó ötlet a krumpli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!