Lassan kellene már, mert újkora óta nem volt takarítva. Jégben áll az egész. A probléma az, hogy a fagyasztóban lévő húsokat nem tudom hova tenni. Egy rekesznyi befér a hűtő fagyasztójába, de a többivel mit csináljak? Felengedés után már nem szabad újrafagyasztani.
Én hűtő leolvasztas előtt megprobalok mindent elfogyasztani és nem újat venni addig.
2021. márc. 3. 13:56
2/28 anonim válasza:
Én egy lavort kibélelek vastag pléddel, belerakom a fagyóban lévő cuccokat, ami közt van jégakku is, jól bebugyolálom.
A fagyasztó takarítása úgysem tart egy óránál tovább, a világon semmi baja nem lesz a cuccnak.
Úgy gyorsítom a jég felolvadását, hogy edényeket töltök fel forró vízzel, és berakom a fagyasztóba. És műanyag spatulával szedegetem le a jégdarabokat, ha már olvadozik.
De már nincs ilyen gondom, mert olyan hűtőt vettünk, ami nem jegesedik.
2021. márc. 3. 13:56
3/28 anonim válasza:
Akkor engedd le a fagyasztót, amikor üres. Készítsd el szépen a napokban ah összes húst,ami benne van aztán már takaríthatsz is
2021. márc. 3. 13:57
4/28 anonim válasza:
Nekem 4 óra kb, meleg vizes edennyel együtt egy közepesen jeges hűtő teljes leolvasztása és kitakarítása.
2021. márc. 3. 14:01
5/28 A kérdező kommentje:
Több hónapra elég hús és egyéb van benne és pótlódik... Lehetetlen kivárni.
2021. márc. 3. 14:04
6/28 anonim válasza:
Szomszedba atrakni addig?
Leolvasztást meggyorsítani hősugárzóval.
2021. márc. 3. 14:06
7/28 anonim válasza:
Pótlódik? Hát ne pótold. Nem agysebeszet. De ha ennyire nem megy, akkor főzd meg a fele cuccot ma, a többit meg tedd a hűtőbe és készítsd el holnap. Aztán fagyaszd le az elkészített húsokat.
2021. márc. 3. 14:08
8/28 anonim válasza:
Várd meg amíg lehul az idő, még áprilisban is volt hó tavaly :)
2021. márc. 3. 14:11
9/28 anonim válasza:
Ahogy a 2-es is írja! Ha jó szorosan teszed egymás mellé, és vastag pléddel letakarod, 2-3 óra alatt se fog felengedni!
Használj hajszárítót vagy hőlégfúvót - azzal pikk-pakk leolvad a jég.
2021. márc. 3. 14:16
10/28 anonim válasza:
Szerintem tényleg érdemes "kienni" a dolgokat. Csinálj egy leltárt, aztán ennek alapján egy étkezési tervet. Ezzel azt is elkerülheted, hogy évekig álljon valami a fagyasztóban, mert ugye semmi nem tartható el ott sem örökké.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!