Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Meddig főzitek a darálthúst,...

Meddig főzitek a darálthúst, hogy puha legyen? (Bolognai)

Figyelt kérdés
2019. okt. 8. 15:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%
Az olasz anyósjelöltemtől tanultam meg főzni, ő is csak megpirítja hagymán, aztán miután kifehéredett rádobálja a nyers paradicsomot, és amint a paradicsom szósszá fövi szét magát, ami nem több, mint 20 perc, már veszi is le a tűzhelyről.
2019. okt. 8. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/23 anonim ***** válasza:
67%
2019. okt. 8. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/23 anonim ***** válasza:
20%
Én marhából szoktam készíteni és egy órát szokott kis lángon. éppen csak forrni. Nem azért, hogy puha legyen a hús inkább azért, hogy jó legyen a szósz állaga és a fűszerek kioldódjanak.
2019. okt. 9. 09:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/23 anonim ***** válasza:
76%

Semeddig, eszem ágában sincs főzni.

Picike olajon pirítom, sose nézem az órát, de hamar kész, pár perc lehet...? (Pulykát vagy csirkét szoktam venni)

2019. okt. 9. 09:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/23 anonim ***** válasza:
72%
Egy rendes bolognai ragu órákig készül, hogy a hús, zöldségek, mártás átfőjön; paradicsomos-húsos tészta fél óra alatt megvan.
2019. okt. 9. 12:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/23 A kérdező kommentje:
Na, ti is olyanok vagytok mint a receptek, egyik másfél órát ír, a másik 20 percet. 😀 fél órát főztem, szerencsére nem keményedett meg. Aztán lehet azért, mert jó húst fogtam ki...
2019. okt. 9. 18:21
 17/23 anonim ***** válasza:
36%
Nem főzöm, párolom a bolognaihoz. Attól függ, mennyirevan kiengedve (ha fagyasztott), vagy friss-e.
2019. okt. 10. 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/23 Katonca ***** válasza:
20%
Hagymát pirítok, rádobom a húst, összeforgatom. Kuktában pikk-pakk meg van. Ha letelt a 20 perc, kinyitom az edényt, és akkor dobálom rá a többi hozzávalót. Onnan már nem sok idő kell a készre rotyogtatáshoz.
2019. okt. 13. 10:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/23 anonim ***** válasza:
77%
Lehet, hogy hamar megpuhul, de a finom ízhez idő kell. Mármint ha valaki paradicsompüréből és igazi fűszerekből főzi. Én vagy két órát főzöm lassan. Aki porból csinálja, az meg nem tud főzni!
2019. okt. 13. 17:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/23 anonim ***** válasza:
81%

Én is előbb pirítom, utána felöntöm a paradicsom levél és akkor főzöm.

Kár azon vitatkozni hogy hogy KELL csinálni, olyan mint a tojás van aki lágyan van aki keményen szereti vagy mint a stake van aki véresen eszi van aki meg jól átsütve..

Ha valaki csak megpárolja a húst (főleg 20 perc alatt) az meg gondolom valami menzán vagy ingyen konyhán tanult meg bolognait csinálni “bocsi”

2019. okt. 15. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!