Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Meddig főzitek a darálthúst,...

Meddig főzitek a darálthúst, hogy puha legyen? (Bolognai)

Figyelt kérdés
2019. okt. 8. 15:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
27%
Attól függ, hogy milyen hús. Én sertésből szoktam, és legalább egy órát, fedő alatt.
2019. okt. 8. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/23 anonim ***** válasza:
72%
Semmeddig , serpenyőn takarekon kevergetem minimális olajon , fokozatosan fűszerezem . Gyorsabb , biztosan csīraölő .
2019. okt. 8. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/23 anonim ***** válasza:
24%
Sertésből kb. 1 óra, ahogy az első írta.
2019. okt. 8. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/23 anonim ***** válasza:
71%
Serpenyőben födő alatt max. 20 perc alatt puhára párolódik.
2019. okt. 8. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/23 anonim ***** válasza:
84%
Bolognaihoz való darálthús alapból sem lesz szétesően puha, ha egy órán keresztül párolja valaki, akkor sem. Bőven elég 20 perc fedő alatt párolás, utána 1-2 percig fedő nélkül pirítás. Ugyanolyan lesz a végeredmény 1 óra múlva is, mint 20-25 perc alatt.
2019. okt. 8. 17:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/23 anonim ***** válasza:
69%
Addig, amíg a tészta kifő. Egy bolognait 20 perc alatt dobok össze mindennel együtt. Több idő nem kell. Aki szerint igen, az nem tud főzni. Bocsi.
2019. okt. 8. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/23 anonim ***** válasza:
26%
6-os Megadhatná a receptet, gondolom zacskós alap+hús a főzés tudománya.
2019. okt. 8. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/23 A kérdező kommentje:
Akkor nem lesz puhább, ha egy órát párolom a húst? Először meg szoktam pirítani, utána párolom fedő alatt.
2019. okt. 8. 17:11
 9/23 anonim ***** válasza:
65%
Vagy pár percig sütöd-főzös vagy 3-4 órát, van ugyanis egy idő ami alatt puha, utána egy ideig csak keményebb lessz, majd nagyon sok hőkezelés után újra puha
2019. okt. 8. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/23 anonim ***** válasza:
79%
Na jó, most már tényleg komolyan kérdezem: egy bolognaihoz készülő darálthúsnak miért kellene egy órán keresztül főnie-párolódnia? Ha ezt egy szakács és/vagy séf meglátná, dobna egy hátast. Bőven elég 15-20 perc, mert a szósszal együtt még amúgy is fő. Utána már csak keményedik. Az apróra darált hús kb. úgy működik, mint a máj. Minél tovább főzi az ember, annál keményebb. Sikerült kipróbálnom és elcsesznem, úgyhogy nem légbőlkapottan írom.
2019. okt. 8. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!