Hogyan lehet kívül ropogósra sütni az édesburgonyát? Finom, fűszeres, de nem olyan, mint a sültkrumpli. Puha.
Kérdés, hogy hogyan sütöd most?
Sok, forró olajban és egyszerre csak keveset tenni bele - így ugyanolyan ropogós, mint a krumpli.
A hízlaló, szénhidráttal teli krumplit kell kiváltanom az egészséges, alacsony kalóriájú, ch csökkentett édesburgonyával.
Köszönöm a válaszokat.
Ha ÉDESKRUMPLIT akar sütni, akkor nem fog helyette normál krumplit használni, mert szerinted azt jobban meg lehet sütni!
Kérdezö: ha forró olajban sütöd, és vékonyabbra darabolod, akkor ugyanolyan ropogós lesz, mint a normál.
A hízlaló, szénhidráttal teli krumplit kell kiváltanom az egészséges, alacsony kalóriájú, ch csökkentett édesburgonyával.
Köszönöm a válaszokat.
Kérdezö: amit az utolsó válaszodban írtál, abban több tévedés van:
100 krumpliban 80 kcal van, 2 g fehérjével és 19 g szénhidráttal, 100 édeskrumpliban meg 86 kcal, 2 g fehérje és 20 g szénhidrát - tehát az összetétele meg a kalóriatartalma gyakorlatilag ugyanannyi, söt az édeskrumpli az, ami a te igényeidhez kevésbé megfelelö.
Keresd ki a burgonyát, és ott egymás alatt láthatod, hogy pontosan a főtt krumpliban van a legkevesebb kcal és ch!
És totál mindegy, hogy édeskrumplit, vagy bármilyen mást vásárolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!