Montalvo oxnard kérdése:
Hogyan lehet kívül ropogósra sütni az édesburgonyát? Finom, fűszeres, de nem olyan, mint a sültkrumpli. Puha.
Figyelt kérdés
2018. júl. 15. 12:52
11/13 anonim válasza:
Én is vékony hasábra szelve, bő olajban szoktam sütni.
Úgy általában ugyan olyan, mint a sima krumpli.
A legjobb egy kis só és fokhagymaporral fűszerezve👍
12/13 anonim válasza:
Többféle krumpli is van, sokszor a kereskedő sem tudja mit árul... Lényeg, hogy nem minden krumpli fajta jó sütésre mert szétmállik, puha lesz. Van ami csak főzésre jó, azt akárhogyan sütheted, nem lesz olyan amilyet szeretnél. Érdekesség képen, néhány burgonya fajta: Rózsakrumpli, Lilaburgonya, Aladin, Amorosa, Balatoni rózsa, Boglárka, Desirée, Démon, Fabiola, Góliát, Hópehely, Impala, Katica, Kleopátra, Kondor, Kuroda, Laura, Lorett, Marabel, Pannónia, Rachel, Rebeka, Réka, Red Scarlet, Roco, Rosara, stb. Sütésre a "C" típusú lisztes burgonyák megfelelőek, Pl: Agria, Kuroda, Rioja (Százszorszép), Vénusz Gold, White Lady.
13/13 anonim válasza:
ma 10:38-as: ha nem vetted volan észre, a kérdés NEM a korumplira vonatkozik, hanem az édeskrumplira (más néven batáta), aminek semmi köze a krumplihoz, függetlenül annak fajtáitól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!