Melyik ételt utálod a legjobban?
Mondjuk, utálni nem utálok semmilyen ételt.
De van, amit nem szeretek, és nem is eszem meg. Ha nem muszáj. Talán akkor sem, ha muszáj.:)
Mindenesetre érdekes egy ilyen felmérés. Nekem kissé sokkoló, hogy vannak, akiknek az én kedvenc ételeim a brrr... kategória.
De hogy a kérdésedre válaszoljak, nem szeretem a leveseket. Talán vagy 3 féle van, amit megeszek, azt is ritkán.
És nem szeretek semmilyen meleg édes ételt. A palacsintát, a szilvás gombócot, a túró gombócot. És a hasonlókat.
Gomba
Sertés és marhahús és belsőségeik.
Szaftos/pörkölt ételek (csak szárnyasokat eszem azt sem szaftosan,pörköltben)
Gőzgombóc, nudli
Ananász, ez az egy gyümölcs amitől rosszul vagyok.
Nutella
néhány sajtfajta
Marcipán
Hájas tészta,csörögefánk
zöldbab, azt nagyon utálom, mióta gyerekkoromban a menzán öreg, szálkás zöldbabból főzték a főzeléket, és az egyik szálka keresztbe állt a torkomban.
Amit meg "csak úgy" nem szeretek: kocsonya, tenger gyümölcsei, halak és nem a kedvenceim a karfiolos ételek sem.
Húsból megkóstolni sem vagyok hajlandó a nyulat, birkát, kecskét.
Kovászos uborka(romlott tej szaga van)
Pacalpörkölt,Kocsonya-Zsíros,bőrös húst nem bírom megenni.
Nyúlhús és a hasonló vadhúsok.
Gomba
Bármilyen étel,amiben van curry,alapvetően sem szeretem a fűszeres ételeket,de ez a legrosszabb fűszer az összes közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!