Mi a kedvenc energia italod? És melyiket utálod a legjobban?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem a Bomba!-t és a Burn-t, de a Playboy-t utálom!!2009. dec. 26. 13:47
1/22 anonim válasza:
Ittam már Red Bullt, Hellt meg teszkósat XD Nekem egyik se jön be, ugyanolyan pocsék az ízük és már a szaguk is rossz szerintem. De attól még más szeretheti őket.
2/22 anonim válasza:
sztem a Bomba a legjobb csak drága:D
3/22 anonim válasza:
Hell-t szeretem legjobban,Bomba az elmegy kategóriás,de leginkább intersparos BlueBear-t veszek,árban,izben elfogadható
teszkós kegyetlen,meg a Watt,de szerintem ami az országban (illetve keleti szomszédainknál:D) forgalomban van,azt kostoltam már...
4/22 anonim válasza:
Szeirntem a kerozin a legjobb.. oylan mint a burn sőt még finomabb és 300 helyett 99 forint:Dd
5/22 anonim válasza:
Nekem a Burn és a Bomba jön be leginkább
Red Bull-t nem bírom
6/22 anonim válasza:
én szinte minden energia italt kóstoltam amit Magyarországon lehet kapni. Nálam is a burn és az adrenalin a nyerő, viszont a kerozin se rossz, sőt még olcsó is, úgyhogy ezzel egyetértek. Ha valami ütősebbet szeretnél kipróbálni, igyál piros dobozos Cocaine-t!!
7/22 anonim válasza:
Hát a piros dobozos Cocaine az valami kegyetlen jóóóó:D Az a torokmarááás:DDDD áááh.:DD
Teszkósat nem szeretem meg a watt-ot mert azoknak alig van ízük.A kedvenceim:Adrenalin,Hell,Bomba,RedBull,Cocaine,Cannabis,Playboy:D
8/22 anonim válasza:
ajaj:DDD pla
yboy helyett
playboy:D
9/22 anonim válasza:
Az Adrenalin szerintem nagyon rossz. A legjobb a bomba
10/22 anonim válasza:
hell,burn,playboy,redbull <-- ezeket szoktam általában venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!