Melyik ételt utálod a legjobban?
A hússzerű húst.:D A húsra nem hasonlító, feldolgozott húsból van olyan, amit hajlandó vagyok megenni, de csak azt, ami sem ízében, sem állagában nem emlékeztet rá. Nem tudom, miért alakult így, 2 éves koromtól undorodom tőle. A szaga, az íze, az állaga... Gusztustalan.
A káposztás ételek és a tojásleves van még tiltólistán, de inkább 10 liter tojásleves, mint egy csirkecomb. :)
Csirkemell, marhahús, kardhal... Nem kifejezetten utálom őket, csak rém hervasztóak és meg nem enném őket.
A spenótot is unom, pedig hasznos lenne nekem.
Szerintem igazán utált ételt még nem ettem, de nyilván van.
S a kedvenceimet is el lehet rontani régi menza stílusban...
Á, van talán még rosszabb, mint a fentiek. Gesztenyepüré és normál zabkása (nem az, amit én csináltam néha, amiben sokszor annyi kókusz volt, mint zab, úgy ehető, ha nem is jó).
Paradicsomos káposzta.
Gyerekkoromban belém erőltették és mivel nem köphettem ki, az orromon jött ki a hányás.
Már most, hogy ezt írom forog a gyomrom.
Tojást a szaga miatt
Csirkehúst bármi félében egyedül a csontozott, darált csirkenellett eszem meg
Belsőségek
A kardhal az száraz és szerintem keserű (de én sokmindent keserűnek érzek, amit sokan nem) :) Egyszer a párom rendelte nyaraláskor, persze megkóstoltam és mély nyomot hagyott bennem. Sokáig azt hittem, hogy utálom a sovány húst, de aztán jött a házi nyúlpörkölt...
Szerintem a rebarbarát és a zellerszárat is utálom, de azokat úgy, hogy sosem kóstoltam őket. Hasonlóan állok a pacalhoz, fogalmam sincs, milyen s ez maradhat is így.
A párom nyers májat kapott egyszer Kínában, neki az a fő utált étel. Mindketten megkóstolunk szinte bármit, de ez túl van a határon. A csonttal együtt felaprított csirke sem bűvölte el, joggal. Vagy a cukros mócsing.
Ez nem ízlés dolga, ezek borzalmasak, nyilván én is utálnám őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!