Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik ételt utálod a legjobban?

Melyik ételt utálod a legjobban?

Figyelt kérdés
És miért? :)
2018. jan. 31. 22:47
1 2 3 4 5
 1/50 anonim válasza:
71%

A hússzerű húst.:D A húsra nem hasonlító, feldolgozott húsból van olyan, amit hajlandó vagyok megenni, de csak azt, ami sem ízében, sem állagában nem emlékeztet rá. Nem tudom, miért alakult így, 2 éves koromtól undorodom tőle. A szaga, az íze, az állaga... Gusztustalan.

A káposztás ételek és a tojásleves van még tiltólistán, de inkább 10 liter tojásleves, mint egy csirkecomb. :)

2018. jan. 31. 23:16
 2/50 anonim ***** válasza:
64%

Csirkemell, marhahús, kardhal... Nem kifejezetten utálom őket, csak rém hervasztóak és meg nem enném őket.

A spenótot is unom, pedig hasznos lenne nekem.

Szerintem igazán utált ételt még nem ettem, de nyilván van.

S a kedvenceimet is el lehet rontani régi menza stílusban...

Á, van talán még rosszabb, mint a fentiek. Gesztenyepüré és normál zabkása (nem az, amit én csináltam néha, amiben sokszor annyi kókusz volt, mint zab, úgy ehető, ha nem is jó).

2018. jan. 31. 23:19
 3/50 anonim ***** válasza:
92%

Paradicsomos káposzta.

Gyerekkoromban belém erőltették és mivel nem köphettem ki, az orromon jött ki a hányás.

Már most, hogy ezt írom forog a gyomrom.

2018. jan. 31. 23:19
 4/50 anonim ***** válasza:
90%
Az articsókát meg az olíva bogyót nem szeretem.
2018. jan. 31. 23:24
 5/50 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat :) a "hússzerű húst", marhahúst, olívabogyót énse szeretem, a kardhalat még nem kóstóltam, de nem is vágyakozok utána...:D
2018. jan. 31. 23:28
 6/50 anonim ***** válasza:
100%
Azt elfelejtettem hogy miért. Igazából nincs semmi drámai sztorim egyikről se. Mindkettőt próbáltam többször is hogy hátha megizlik de nem szeretem őket.
2018. jan. 31. 23:29
 7/50 anonim ***** válasza:
75%
Finomfőzelék és mazsola. Pici koromban mindkettőt erőltették.
2018. jan. 31. 23:48
 8/50 anonim ***** válasza:
54%

Tojást a szaga miatt

Csirkehúst bármi félében egyedül a csontozott, darált csirkenellett eszem meg

Belsőségek

2018. jan. 31. 23:48
 9/50 anonim ***** válasza:
50%

A kardhal az száraz és szerintem keserű (de én sokmindent keserűnek érzek, amit sokan nem) :) Egyszer a párom rendelte nyaraláskor, persze megkóstoltam és mély nyomot hagyott bennem. Sokáig azt hittem, hogy utálom a sovány húst, de aztán jött a házi nyúlpörkölt...

Szerintem a rebarbarát és a zellerszárat is utálom, de azokat úgy, hogy sosem kóstoltam őket. Hasonlóan állok a pacalhoz, fogalmam sincs, milyen s ez maradhat is így.

A párom nyers májat kapott egyszer Kínában, neki az a fő utált étel. Mindketten megkóstolunk szinte bármit, de ez túl van a határon. A csonttal együtt felaprított csirke sem bűvölte el, joggal. Vagy a cukros mócsing.

Ez nem ízlés dolga, ezek borzalmasak, nyilván én is utálnám őket.

2018. jan. 31. 23:54
 10/50 anonim ***** válasza:
80%
Ha úgy van mindent megeszek, de a sóska levest/öntet nem szivesen, nem bírom a szagát sem.
2018. febr. 1. 00:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!