Melyik ételt utálod a legjobban?
Figyelt kérdés
És miért? :)2018. jan. 31. 22:47
11/50 anonim válasza:
Gesztenyepure, mazsola, fozelekek (kiveve a tokfozelek...nem vagyok fozelekes), lecso, zsiroskenyer, kelbimbo, lazac (sushiban kostoltam meg, annyi eleg is volt), feherrepa valamint a legjobb baratnom anyukajanak a "chilis babja". Ram eroltettek mert ok nem dobnak ki semmit aztan jott a hanyinger meg a gyomor eges😆 Azota ha megkinalnak inkabb azt mondom, hogy "koszonom, nem vagyok ehes" 😂
12/50 Noblesse Oblige válasza:
Rántotthús. De minden ami bő olajban sült az nálam roszullét díjas!
13/50 anonim válasza:
Gyümölcsök, alkoholok. Mert szar az ízük. Mi mást jelent ételt utálni, mint hogy szar az ízük?:-o
15/50 anonim válasza:
Paradicsomos káposzta,rakott kel,kelbimbó és máj.Egyedül a csirkemájat szeretem a májak közül.🤤
De még a marhanyelvet,körömpörköltet,pacalt,disznósajtot sem enném meg.
16/50 anonim válasza:
Ezeket nem szeretem : Tökfozelek, hagyma ol egy rantottaban vagy ha valaki simán szendvicsbe rakná. Pörköltben vagy valami reendes kajaba megeszem. Halrúdacska. Paprika. (A csiposet megeszem) a kígyóuborkaert se vagyok oda, de ha ugy van akkor megeszem. Fehérrepa. Azt a levesbe is utálom. Ezek inkabb ilyen hozzavalok meg ilyenek. En kicsit fura vagyok :D sokakat ismerek akik fintorognak egy lencse vagy finomfozelekre. En meg simán betolom :D amiért mindenki a nyakamat fogja tépni : bacon. Nekem tul zsiros. Nem eszem meg.
17/50 anonim válasza:
Ja meg a máj, na attol el tudok futni :D de a majkremet azt szeretem :DDDD
18/50 anonim válasza:
Grízes tésztát. Jobbágy eledel. Semmi íze, azért teszik rá a lekvárt, hogy meg lehessen enni valahogy.
19/50 anonim válasza:
Ilyen sok helyen lehet kapni fehérrépát? Pedig elér ritka. Vagy csak sok a városi, aki nem ismeri a zöldségeket. Az a petrezselyem, amit írtok, a fehérrépa tök más.
20/50 anonim válasza:
Savanyú tüdőleves, szalontüdő.
A szivacsos állaga miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!