Te melyik európai nemzetet/nemzetiséget kedveled ill. "utálod" a legjobban? Miért?
Nem ítélek meg senkit a száramazáse alapján, de...
Legtöbb rossz tapasztalatom a cigányokkal van. (Persze ismerek rendes cigányok is, de hát tudjuk, hogy nagy részük milyen életet él...)
Legtöbb jó tapasztalatom a csehekkel van. Elsőre talán kicsit hűvösek, de nagyon "jó fejekkel" találkoztam Csehországban, és csinosak a lányok is :) Szívesen élnék ott, ha jobban ismerném a nyelvet...
Délszláv nemzeteket szeretem (horvátok, bosnyákok, szerbek...stb.) Soha nem találkoztam olyan barátságos emberekkel, mint ott. Ezenkívül büszkék a nemzetükre, kultúrájukra, a természeti kincseikre. főleg a horvátok.
Olyan, amilyet utálok olyan nincs, rossz tapasztalatom eddig sehol nem volt. Bunkó emberek, pedig mindenhol vannak... Azok alapján nem általánosítok.
Én a finneket szeretem a legjobban. Tiszták, betartják a szabályokat. Igaz távolságtartóak (eleinte), de korrektek.
Az albánokat nem szeretem, mert mikor ERASMUS-sal Athénban tanultam több negatív kapcsolatom is volt velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!