Angliában melyik banknál éri meg a legjobban számlát nyitni?
Ilyenek csak itthon léteznek, kint minden ingyenes. Ha havidíjat fizetsz a bankszámládért akkor azért cserébe jár általában valami plusz szolgáltatás, biztosítás, etc., de rengeteg ingyenes számla van. Éves kártyadíjról nem is hallottak még kint, a pénzfelvétel pedig minden automatából ingyenes, akár napi 10szer is. Online banking természetesen elérhető, az is ingyenes.
Barclay's-t javaslom én, náluk voltam, imádtam. Hallottam még jókat az HSBC-ről. Lloyds TSB-t kerülném.
Alapszámálnál valóban nincs semmi költség, röhej, ami otthon van. Ingyen veszel fel pénzt még más bank automatájából is.
Én Barclaysnél vagyok, nincs velük bajom. Volt számlánk a Lloydsnál is, tökéletesen meg voltunk azokkal is elégedve. A HSBC-vel viszont szívnak az ismerősök.
Köszi az eddigi válaszokat!
Azt tudjátok esetleg, hogy melyiknél lehet angliai lakcím nélkül is nyitni? Azt olvastam valahol, hogy a HSBC-nél lehet.
Én úgy tudom hogy útlevéllel vagy személyivel csak a Lloysd-nál, ezért is hívják kint a "lengyelek bankjának".
HSBC-nél biztos vagyok benne hogy kell proof of address, Barclay's-nál is.
A Barclays-nal csak utlevel meg egy lakcimigazolas kell, semmi mas. A nino szamos levelemmel mentem oda kedden es annyi. 20 perc mulva volt szamlam, szombaton bankkartyam, kovetkezo penteken csekk konyvam.
Mondjuk lehet pofara megy, mert egy lengyel sracot elkuldttek onnan mondvan, hogy leamortizalt az utlevele. Mondjuk mocskosul el volt hasznalva, de hataratlepesre szerintem meg jo volt, de a bankhoz nem.
Lloydsnál lehet úgy is nyitni ha nincs proof of address. Hugomnak nyitottunk nem rég, és én mint ajánló lloyds ügyfél igazoltam hogy hol lakik stb.
Persze az ügyintéző magától nem említette hogy van ilyen lehetőség csak valamiért el kellett mennie és a bank manager vette át az ügyintézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!