Tenerifén melyik helyet ajánljátok a legjobban?
Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 09:26
1/5 anonim válasza:
Mármint? Szállás, látnivaló?
Nem túl nagy a sziget, szóval bárhol is lesz a szállás egy hét alatt a "kötelező" főbb látnivalók bejárhatóak ott. Persze egy autó kölcsönzés nem árt hozzá. Bár egész jó busz közlekedés van de azért kocsival lényegesen könnyebb.
2/5 A kérdező kommentje:
Nyaralóhely érdekelne inkább.
Azt olvastam,hogy a délen fekvő helyek jobbak,mert azok melegebbek.
2013. szept. 22. 13:21
3/5 anonim válasza:
Igen ez nagyjából így van, bár azért annyira nem jársz rosszul a nyugati résszel sem, illetve az egész sziget viszonylag melegebb, és mindenhol kevés az eső. De ha egy héten át lábat akarsz lógatni és napozni akkor mindenképp dél javasolt.
4/5 anonim válasza:
Dél
Ha érdekel keress meg privátba többször voltam már
5/5 anonim válasza:
Én is délen voltam Golf del Sur-ban a Las Adelfas II-ben, nagyon jók a szállások és jó áron vannak! A bookings.com-on is nézhetsz szállást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!