Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szombaton indulunk RÓMÁBA...

Szombaton indulunk RÓMÁBA nyaralni és úgy hallottam, hogy nagyon sok a zsebtolvaj ott. Hogyan tudnánk a legjobban vigyázni az értékeinkre? Ki mit javasol?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy ismerősöm mondta, hogy ő nem egyszer látta azt Rómában, hogy robogóval közlekedő tolvajok válltáskákat tépnek le. Tényleg ennyire durva a helyzet?

Hol tartsuk a pénzt és a fényképezőgépet? Igazából csak ez a két értékes dolog lesz nálunk napközben.

Előre is köszi!

2013. aug. 5. 09:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
igen, elég sok a zsebes, főleg román cigányok. motoros tolvaj is sok van valóban. övtáska javasolt
2013. aug. 5. 09:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A pénzt szétosztva több helyre belülre.

(Pl. nyakba akasztható irat és pénztárca az ingen belül.)

2013. aug. 5. 10:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Papírpénzt a bugyiba.
2013. aug. 5. 13:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez a bugyis dolog komoly???
2013. aug. 5. 14:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Komoly vagy sem, de azért ott eléggé védve van, nem? :)

Amúgy annyira ne aggódj. Nem árt az óvatosság, de az sehol sem. Budapesten is vannak zsebtolvajok. Szóval ha 4-6 villamoson vagy edződve akkor Rómában se lesz rosszabb a helyzet.

2013. aug. 5. 16:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor valamelyest megnyugodtam: ) Igen, edzőtem rendesen a 4-6-os villamoson: )
2013. aug. 6. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!