Melyik politikust utálod legjobban a Fideszben? Melyik a legunszimpatikusabb?
Lázár Jánost.
Aztán Deutsch Tamást, Balog Zoltánt.
Lázár elég nagy provokátor, emellett bunkó is.
Lezerjani, Dajcstomi, Szijjarto
Ha egyszer latom oket bilincsben elvezetni, pezsgot bontok.
én fideszes vagyok, de én is utálok pár embert a fideszben, akik szerintem libsi beépített ügynökök, vagyis bomlasztók!
pl. lázár janit libsi bomlasztónak tartom a pártban, ki is raknám a szűrét, ha én lennék Orbán Viktor!
az volt mindennek a teteje, mikor lázár felvette tanácsadónak a mazsihiszes kommunistamunkásőrt!
ekkor nálam és a cöfnél is betelt a pohár lázár janival kapcsolatban! remélem szépen lassan leszalámizza Orbán Viktor lázárt!
Lézer Jani egyértelműen a toplista élén van. Aztán Rogán Tóni, Deutsch Tompika és ennyi. A többiek már annyira nem érik el az ingerküszöbömet.
A Szijjártót azért nem utálom, mert képes értelmesen megszólalni és jól beszél angolul. Tény, hogy valószínűleg ő is csak egy mezei tolvaj, mint a többiek, de ettől függetlenül nem annyira irritáló, mint a toplistám többi tagja.
Orbánt, utána Lázárt, utána talán Tarlóst.
De igazából mindegyiket.
De jó is lenne, ha csak 136 fideszes politikus lenne :-D
Ehelyett vannak még a miniszterek, államtitkárok, polgármesterek, önkormányzati képviselők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!