Te melyik testrészedet/izmodat utálod a legjobban edzeni, és melyiket szereted legjobban?
a bicepsz nekem nem a leggyengébb, sőt, csak pokolian tud szúrni a 3. sorozatnál már azt is bánom sokszor, hogy vala belekezdtem az egészbe :D
A hátnál meg egyáltalán nem érzek semmit edzés közben, csak egy idő után elszáll belőle az erő... és csak másnap kezdem el érezni a minimális húzódást... de közben meg a döntött törzsű evezésben elértem, hogy nem tudok az egykezesekre több súlyt rakni... úgyhogy rá kell állnom a 2kezes rúdra...
+ még a felhúzást szeretem nagyon azt is ugyan ezért :)
hátat és tricepszet (és talán mellet) szeretem a legjobban
badass érzés súllyal az övemen húzódzkodni és tolódzkodni :)
lábat szeretem a legkevésbé, valamiért nem érdekel eléggé :/
Letöröltem a kisregényt, értelmetlen, amúgysem szoktam edzeni szinte sose, csak reménykedem, hogy egyszer majd.
A bicepsz a kedvencem, több okból is (szeretem a súlyzózást és azt, hogy bár nyilván aprócska a bicepszem, edzetlen nőként, de azért helyesen dudorodik s ezt tette 25 kiló felesleggel is, míg a hasam merő háj volt, mert főleg oda hízom. szép izomnak tartom a bicepszet) s a hasizom a legszörnyűbb, mivel extrém gyenge hasizmom van, képtelen vagyok edzeni, mert szinte azonnal kikészülök. Lehet, hogy túl hedonista vagyok a rendes edzéshez, ami szomorú, mert azért szeretnék izmosodni.
Mit jelent pontosan, hogy szúr a bicepszed?
Sérült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!