Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik testrészedet szereti legjobban a párod:-)?
Figyelt kérdés
Az enyém a fenekemre "bukik", néha zúgolódom is emiatt. 2. helyezett a mellem. Szóval szereti a gyönyörű lelkemet:-).
34/N
2010. febr. 6. 11:31
1/28 anonim válasza:
akkor a mi párjaink egy kaptafa alatt készültek. nála is első a fenekem, második a mellem.
2/28 anonim válasza:
nekem az arcomat először is. aztán a fenekemet.
4/28 anonim válasza:
Hát nekem a szemeim,a mellem majd a fürtjeim,fenekem.
21 l
5/28 anonim válasza:
Az én párom három éves koráig szopott. Talán ezért is, nála a melleim rögtön ezt az időazakor idézik és ki nem hagyná, hogy meg ne támadja a két kis huncutot. Az arcomat meg csak nézi, nézi és gyakran megjegyzi: "nagyon szép vagy".
6/28 anonim válasza:
Hú, az én Párom is nagyon popsicentrikus!:-)
7/28 anonim válasza:
Az én férjem mellcentrikus. Ha valakiről beszélek neki, akkor név alapján nem, de mellméret alapján beugrik neki:)
10/28 anonim válasza:
A lovaglóizmomat, legalábbis ő így nevezi. A comb és a fenék találkozása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!