Egyetemistának olcsó ennivalót ajánlani?
A havi keresetem 65 000 Ft, amiből ki tudom fizetni a lakhatásomat,a bérleteket a nyelvvizsga felkészítőt Így marad havonta 26 000 forintom enni a hónapban. Többnyire a sarki pékség tegnapi pékáruit eszem, az féláron van. Uzsonnára főtt ételt eszem, levest, néha zacskókat néha főzöm tésztákat, rakott zöldségeket, konzerveket. De az elmúlt 1 évben kifogytam az ennivaló ötletekből, illetve ezek is elég drágák mostmár. Tudna valaki ajánlani olcsó ennivalókat?
2 egyetemre is járok párhuzamosan, az egyikre hétfőtől csütörtökig, a másikra pénteken és szombaton. A héten csak a vasárnapon szabad, akkor vagy dolgozok, vagy beadandót írok.
Én mondjuk nem annyira értem, hogy minek csinálsz 2 egyetemet, ha nyilvánvalóan nem tudod a dolgot finanszírozni.
Egy szak mellett lenne időd dolgozni és kényelmesen meglenni anyagilag.
Miért kéne büszkének lenni? Még mindig megy a "minél többet szpsz, annál jobb vagy?" mentalitás? A sz.pás jellemformáló?
A kérdező jobban járna, ha az egészsége teljes tönkrebszása helyett inkább egy egyetemet végezne, és lenne pénze ételre.
Én azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy elég lenne egy egyetem és normális(abb) étkezés, mert így lehet, hogy ugyan életben tartod magad napi 1 kg kenyérrel és havi 5 kg zsírral, de olyan hiánybetegségek fognak fellépni a hajhullástól kezdve a szellemiek csökkenéséig, hogy kórház lesz a vége.
Havi 26 ezerből nem lehet megélni, még Burundiban sem!
A duplájához is kell nagyon alapos tervezés és főzni tudás.
Azt sem tudom mondani, hogy menj vért vagy vérplazmát adni, mert ilyen étkezés mellett olyan silány lehet a vérképed, hogy inkább őrizd meg magadnak minden cseppjét!
Nem tudom milyen magánéleti háttérrel rendelkezel család tekintetében, de ha konfliktus van, akkor azt igyekezz elsimítani és a szüleid, testvéred segítségét kérni, legalább napi egy tál tisztességes étel reményében! De még ebben az esetben is a két egyetem az túlzás!
Pont erre találták ki a diákhitelt, fel kell venni és nem kell éhezni...
Ha két egyetemet viszel egyszerre, akkor nem lehetsz hülye, röhögve visszafizeted majd ha dolgozol
Szóval tessék normálisan étkezni és felvenni a pénzt, hamár az én adóforintjaimból kapjátok a támogatást, legalább ez jó helyre megy és nem lopják el a narancsge...ik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!