Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Aktuális Tesco láncreakció...

Aktuális Tesco láncreakció e-kupon kód?

Figyelt kérdés
régebben LANCxON500 volt (x 1-től 5-ig), de most 6-tal nem fogadja el...akinek van kuponja, legyen szíves írja le a mostani kódot, köszönöm!
2014. máj. 27. 10:14
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯
 441/607 anonim ***** válasza:
kedves utolsó, akkor ezen el kell gondolkodni, ha már ennyiszer mantrázod....
2016. jún. 1. 14:50
 442/607 anonim ***** válasza:
0%

Stormtrooper még mindig azt kérdezem amiket írsz az a tesco válaszai vagy csak a te véleményed!!!!

nem politizálok,de ezt mintha hallottuk volna már:

HA NEM TETSZIK EL LEHET MENNI /HA NEM TETSZIK NEM KELL ITT VÁSÁROLNI.............

2016. jún. 1. 18:21
 443/607 anonim válasza:

Kedves Stormtrooper!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a személyre szoló kupon hogyan kerül kiküldése? Én nem regisztráltam csak egyszer már jó régen - több mint 2 éve -, de a "személyes" kupont mindig innen kellett összevadásznom, mert soha nem kaptam még egyet sem. Illetve hol kellene jelezném, hogy soha nem jön egy sem? Előre is köszönöm a válaszát!

2016. jún. 1. 20:45
 444/607 Stormtrooper ***** válasza:
87%

Kedves 442!

Amit írok, az a valóság. Miért olyan fontos önnek, hogy a tescoé vagy a saját véleményem jelenik meg itt? Beszélgetünk. Voltam olyan bolond, hogy próbáltam egy kis rálátást adni, hogy hogyan is működnek a cégnél a dolgok, miért kap vagy nem kap a tisztelt vásárló közösség kedvezményeket. Ön netán azt gondolja, hogy alanyi jogon jár minden embernek kedvezmény korlátlanul, mert ebben a boltban vásárol? A legkisebb megszerezhető kedvezmény is minimum 10 százalékos, a minimum vásárlás arányában. Ezt megkapja mindenütt? Az újságostól az éttermen át az autókereskedőig bezárólag bárhol bármilyen terméket vásárol, mindenütt mindenkor megkapja ezt, csak mert ott költi a pénzét? Nem hiszem. Van egy jelentős réteg, aki nem annak örül, hogy valahol néha kap kedvezményt - amiért még ki sem kell mozdulni otthonról -, hanem azon lázad, hogy miért nem kap többet. Tessék már bekopogni a sparhoz, auchanhoz, lidlhöz vagy bárhova, hogy csókolom, nekünk jár kedvezmény, adjanak már...

Ami a személyes kuponokat illeti, eredetileg a forgalom fellendítésére szánták őket, és akkor még nem is voltak személyre szabva. Később megjelentek azok, amiket olyanok kaptak, akik már rendeltek, de egy ideje- 3-4 hónap - nem volt rendelésük. Nekik afféle visszacsalogatásként ment ki a többnyire csak azzal az adott e-mail címmel működő kupon. Az első fajta teljesen random szerűen ment, a rendszerben lévő összes e-mail cím közül egy számítógépes program küldte automatikusan - hogy mi alapján, azt csak a jóisten és az indiai programozók tudják. Ezekből kiment egy kampány sorén x darab, és ez volt az, amit jellemzően 3-4 szeresen próbáltak felhasználni.

A másik fajta hasonló elven működött, ott az adott ideje nem aktív mailcímek egy bizonyos százaléka kapott személyre szabott kupont. A válogatás itt sem az alkalmazottak dolga volt, hanem az automata rendszeré. Így előfordult, hogy valaki többször is kapott, valaki egyszer sem. Tehát kedves 443, nem tud jelezni sehova, mert a cég nem automatikusan, alanyi jogon adja sajnos.

Az első fajta határozatlan ideig szünetel. Ha indul is, akkor sem a régi 4000-5000 forintos kedvezményekkel 16 ezres költésnél. Nagyjából a 10 százalékos arányt fogja hozni, amikor újra indul. A másik mód -a személyre szabott- jelenleg is megy, de itt is változtak az arányok.

Jelenleg a kiszállítási díjat lehet megspórolni, júni 30-ig 24 ezres minimum költésnél 1000 megy le, 1000AKCIO kóddal.

2016. jún. 1. 22:29
 445/607 anonim válasza:
A hűségprogramot kellene megreformálni és lehetővé tenni az online beváltást, mert így nem sokat ér, csak azoknak akik hetente kutyagolnak személyesen a hiperekbe.
2016. jún. 1. 22:55
 446/607 Stormtrooper ***** válasza:
85%
Bocsi, lefelejtettem a három fajta első vásárlós kedvezményt, ami szintén él. 10 ezernél ELSO1200, 20 ezernél ELSO3000, 30 ezernel ELSO5000.
2016. jún. 1. 23:04
 447/607 anonim ***** válasza:
0%

azért fontos,hogy kinek a véleménye,mert nem mindegy ,hogy az enyém,öné,vagy a szomszéd Marisé vagy egy olyan nagy vállalaté mint a tesco. tudja a Tesco,hogy olyat ir a nevükbe,hogy ha nem tetszik nem kell itt vásárolni???????

ezzel én befejezem a topik olvasását.mert van jobb dolgom is mint ide irosgatni.....7.-en lakunk egy háztartásba.igen többször újra regiztem. elkövettem azt a hibát,hogy átvételkor nem néztem át a termékeket.ebből több panaszom is volt.fekete listás vagyok....nem bűnöző,nem tolvaj...csak egy nagycsaládos anyuka akinek fontos 1-2 ezer ft.-is.egy szomszéd egy munkatárs aki másnak is rendelt újraregivel. akinek pl. nincsen net vagy akihez nem szállítanak ki...a szomszéd néninek aki 28.800ft nyugdíjat kap s örült ennek az 1200ft.-nak is ujraregivel....lehet más áruházba nincsenek ilyen kedvezmények,de valamilyenek mindig vannak.erről felesleges vitát nyitni hol mi van.

2016. jún. 2. 09:36
 448/607 Stormtrooper ***** válasza:
90%

Kedves 447!

Ha olvassa, ha nem, én ezt írtam:

"Egyébként nem kötelező sem így, sem a cégtől vásárolni. Mindenki ott költ, oda megy, ahova szeretne, szabad országban élünk."

Ez nem ugyanaz, amit ön ír: "Ha nem tetszik, nem kell itt vásárolni." Remélem, érti, érzi a különbséget :)

Továbbá kérem, olvassa át újra az elmondottakat, és ne csak a saját megakadt lemezét fújja. NEM mondtam azt, hogy ne regizzen újra. Azt mondtam, mindenki döntse el, hogy csinálja-e vagy sem, jogi következménye ugyanis nincs. Lehetne, de nincs. Mint én is mondtam, mindenki pénzből él, és mindenki örül, ha kevesebbet kell fizetni. Az egész arról szólt, hogy miért nincs elég kupon - gyakorlatilag a vásárlói magatartás miatt.

Hogy a cégnél milyen pozícióban vagyok, és hogy a cég mennyire vallja magáénak ezeket a sorokat, ahhoz azt hiszem, semmi köze. Egy olyan, nem hivatalos oldalon szeretné a saját elképzelését hivatalosan igazoltatni az adott céggel (hogy ugye nem lehet semmi baja abból, ha trükközik a céggel), amely pont arról szól, hogy hogyan keressünk kiskapukat a fent említett cég ellen :)

Ha valakinek normális kérdésben segíteni tudok, nagyon szívesen állok rendelkezésére.

2016. jún. 2. 10:56
 449/607 Attila2727 válasza:
82%

Teljes mértékben egyetértek Stormtrooper-rel, akár a Tesco alkalmazottja akár nem. Más üzletekben örülhetünk, hogy ha 1-2 ezer Ft-ot lehet megtakarítani vásárlásonként, de ezt is több 10 ezer Ft-os költés mellett.

Amilyen szituációkat Stormtrooper leírt nem csodálom, hogy újragondolta a Tesco a kuponok kiosztását. Pofátlanságnak tartom az új vásárlóknak járó kedvezménnyel való visszaélést email címek újra regisztrálásával. Megértem, hogy mindenki az akciókat keresi, de nekem nem lenne rendben az önérzetem, ha ilyen módon visszaélnék a kiskapukkal.

Ha 5 ezer Ft-on múlna a vásárlásom a havi keretből akkor inkább visszafognám a kiadásaimat vagy vállalnék másodállást, minthogy ilyen módszerekhez folyamodjak.

2016. jún. 2. 11:10
 450/607 map ***** válasza:
90%

"7-en vagyunk egy haztartarsban, ergo jogosult vagyok csalni, es ha nem engeditek, akkor b*tok meg."

Gratulalok kedves anyuka, elhiszem hogy minden forint szamit, de lopni aze' csak nem kene. Ha meg piocaskodunk egy bolton, csak nem kene reklamalni hogy miert van feketeslistan. Jo hogy fel nem jelenti oket... En lennék ott az IT-s, akkor minden melyen tisztelt anyukanak minimum a proxy/vpn es cache fogalmaval tisztaban kellene lennie, hogy "ujraregizzen" es tobb tizezret jogosulatlanul lehuzzon.

2016. jún. 2. 11:53
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!