Aktuális Tesco láncreakció e-kupon kód?
Szia!
En is most jartam igy. Tegnap este 19:00-21:00 kozott hoztak volna. 21:05-kor mar kezdtem kicsit izgulni, se egy ertesites, semmi, aztan ejfel utan lefekudtem, most mar biztos nem hozzak.
Ma felhivtam Oket, budaorsi aruhazban a vihar miatt technikai gond miatt nem ment a kiszallitas, toroltek. Kuldtek SMS-t is (utana megneztem, tenyleg...), bar en a telefonnak / emailnek jobban orultem volna.
Szoval ertesitettek, mas kerdes, hoyg en nem vettem eszre. Most beleptem, a regi megrendeles alapjan osszeallitottam az ujat, elkudltem.
Ja, es kedvesen elnezest kertek, plusz azt modntak, mivel elvesztettem a kupont, kuldenek ujat (ez az SMS-ben is szerepel). Ahoyg nezem, nem vesztettem el, ezzel az 1000NYAR-ral kuldtem be es ujra elfogadta. Lehet, hoyg ezt minden megrendelesnel fel lehet hasznalni, passz. En most egy honapig ugyse rendelek ujra :)
Szoval a vihar miatt lehetett Neked is. Vagy nem, passz.
(mondjuk, gondolkodtam rajta tegnap este, hoyg ilyen iteletidoben autoban ulni sem tul jo dolog, nemhogy pakolni belole....)
Én két hete jártam így, ragyogó napsütésben. Várok, várok semmi. Fél órával kásőbb kaptam egy sms-t, hogy késnek fél órát, akkor meg már épp indultam dolgozni. Útközben felhívtam a megadott számot, annyit mondott a hölgy, hogy lehet este jönnek (amikor nem leszek otthon) majd sms-ben értesít. Persze azóta is értesít.. Este 11 körül tudtam újra nyugodtan telefonálni, akkor már persze mással, ő annyit mondott, hogy jött este 8kor is a futár (délelőttre kértem) és nem voltam otthon így oldjam meg ahogy tudom, rendeljem meg újra. Mivel 2 perc alatt valahogy nem sikerült újra összeszednem a 30ezres vásárlást így hagytam az egészet, de még annyit se mondott senki, hogy bocs.
Hát, szerintem én itt fejeztem be ezt a rendelgetést...
Celtix, nem tudnék káromkodni egy kupon miatt, sőt, nagyobb dolgok miatt sem :)
A kioktatóknál is csak gondolok ezt-azt, de nemigen érdekel :)
Sziasztok!
Van esetleg most aktuális kuponkód?
Kód: 1000nyar
Érvényes: szept.12-ig
Vásárlási minimum: 18.999 Ft
1000shop
2016. szeptember 22. - 2016. október 16.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!