Aktuális Tesco láncreakció e-kupon kód?
Figyelt kérdés
régebben LANCxON500 volt (x 1-től 5-ig), de most 6-tal nem fogadja el...akinek van kuponja, legyen szíves írja le a mostani kódot, köszönöm!2014. máj. 27. 10:14
491/607 anonim válasza:
Köszi, hogy megosztottad, már azt hittem, hogy nincs semmi és teljesen halott a topic a tesco kiszállítással együtt.
492/607 anonim válasza:
nekem ez működött ma:
bu7g (így kis betűvel)
16000 ft felett, december 7-ig
4000 ft kedvezmény!
493/607 anonim válasza:
Sajnos ez egyéni kód, másnak nem működik. :(
494/607 anonim válasza:
Az 1000SHOP kód még mindig műküdik.
495/607 Celtix válasza:
Felek, hogy egyeni kod, de hatha nem...
12.05 -12.08 kozott
23e Ft felett 3500 Ft kedvezmeny
kod : t3ms
496/607 anonim válasza:
A t3ms kód jó, de csak első vásárláshoz.
497/607 anonim válasza:
A t3ms nem csak az első vásárláshoz jó.
498/607 anonim válasza:
Beindult az auchan online is.
Tud valaki valami vevőcsalogató akcióról, lesznek e ott is kuponok, stb?
Én néztem múltkor a kínálatot, de drágább mint a tesco így hirtelen ránézve.
499/607 anonim válasza:
Az Auchan szállításást próbáltam, még a teszt időszakban. Az, hogy az eredeti intervallumhoz képest 2 órát késtek és erről nem szóltak - nekem kellett telefonálgatnom - , tudjuk be a kezdeti nehézségeknek. Azonban az igaz, hogy számos terméknél a kedvezőbb árú márkák, kiszerelések egyszerűen nem kaphatók (pl. tej, tojás, üdítők stb.). Kár, mert nagyobb tételnél a több tízforintos darabonkénti eltérés nagyon sok lesz a végére. És kár, mert jó lenne nagyobb választékból és a gyakran kedvezőbb bolti Auchan árakból válogatni.
500/607 anonim válasza:
XM1500 20000ft felett jan 31ig.
Szerintem nem szemelyre szabott, de lehet.
M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!