Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Aktuális Tesco láncreakció...

Aktuális Tesco láncreakció e-kupon kód?

Figyelt kérdés
régebben LANCxON500 volt (x 1-től 5-ig), de most 6-tal nem fogadja el...akinek van kuponja, legyen szíves írja le a mostani kódot, köszönöm!
2014. máj. 27. 10:14
❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯
 421/607 Stormtrooper ***** válasza:
100%

Kedves hewa!

A szépsége pont ez, az emberség és a köszönet. Nem a borravaló. Az csak egy plusz figyelmesség. Igen, rengeteg eset van, amikor extra súlyt, mennyiséget kell felcipelni, és a "kedves" vásárló egy köszönömöt sem tud kinyögni esetleg még bunkó is - van ilyen, aki csak szolgának nézi a kiszállítót, pedig a berendelt 120 kilónyi tescos vízzel és tesco kólával 4800 forint értékben senki sem király, legfeljebb szánalmas a viselkedéséért.

A szépsége az, amikor ezt a nem könnyű munkát legalább megköszönik. A szépsége az, amikor a vuisszatérő vásárlók örömmel fogadnak, mint egy kedves réi ismerőst. A szépsége az, mikor a kisgyerekek magukból kikelve sikoltoznak örömükben, hogy megjött a tescos bácsi! Amikor ott sürgölődnek a ládák körül, hogy segítsenek kipakolni. A szépsége az, amikor gyönyörű lakásokkal, autókkal, kutyákkal vagy hölgyekkel találkozhatnak a fiók a vásárlóknál - kinek mi az igénye a szépre :)

Minden munkában találni szépséget, bármilyen nehéz is, ha szeretjük azt a munkát.

Végezetül egy gondolat 418-nak: egy reklamáció miatt senki nem kerül a "hivatalosan nem létező fekete listára". Nem tudom, őn honnan ír, de a győri kiszállítási körzetben felkerült erre a listára mostanában egy hölgy, akinek sajtproblémája volt - meg előtte és utána is sok-sok minden, a korábban már említett metódus szerint. Ha ön azonos vele - nem írnék települést -, akkor tudja, miről beszélek. Ha nem ön az, akkor elnézést kérek. Viszont, ez a "nem létező lista" nem publikus, így a vásárlók sehonnan nem tudják, hogy rajta vannak. Sem a vevőszolgálat, sem a számla, sem az e-mailok, sem a kiszállítók nem mondják. Ezen problémás vásárlók is megkapják a csomagjaikat - egy darabig -, csak előre bebiztosítva, hogy ne lehessen velők újabb probléma.

2016. máj. 31. 09:28
 422/607 anonim ***** válasza:
0%
az biztos,hogy aki emeleten lakik tőlük több szállítási költséget kéne kérniük!!!amikor a 60 kg.-os futár---általában egyedül van,ide még nem jöttek kettesével pedig heti szinten rendelek több mint 1 éve---hozza a 120 kg.-os kocsit........hát szóval...ennyi pénzért!!!!ennek nincsen szépsége.szerencsétlenek én sajnálom őket,tudom ők vállalták,de jobban meg kellene őket fizetni.
2016. máj. 31. 09:34
 423/607 anonim ***** válasza:
0%

Stormtrooper

tegnap személyesen vettem át a megrendelést s közölte a nem túl kedves--mondhatnám bunkó---hölgyemény ,hogy nézzem át tétel szerint,mert legutóbbi panasz miatt felkerültem a problémás vásárlók közé.

2016. máj. 31. 09:37
 424/607 Stormtrooper ***** válasza:
100%
Nos, elvileg nem mondhatná el ezt az információt senki. Azért, hogy a hölgy nem volt kedves - vagy mondjuk ki, hogy bunkó volt - elnézést kérek. Viszont, a problémás vásárló nem jelent egyet a fekete listással. Akinek problémája volt, azt a következő vásárláskor megkérik, hogy ellenőrizzen le mindent, nehogy újra gond legyen, és ezzel rossz színben tüntessük fel magunkat. A fekete listás nem olyan, aki egyszer reklamál valamiért, ahogy korábban is mondtam. Oda az kerül, aki rendszeresen "hülyének néz" minket. Pl. minden rendelésnél érdekes módon hiányzik valami, vagy sérült valami, vagy romlott valami. Persze alátámasztani nem tudja, a cserélendő terméket nem tudja visszaszolgáltatni (mert már "kidobta"), stb. Vagy az olyan, aki folyamatosan rendel, de a rendelést soha nem veszi át. Vagy aki trükközik: rendel kedvezménnyel - pl. egy 400 forintossal - úgy, hogy van mondjuk egy drága ital is a csomagban. Az átvételkor aztán az italt kivéve szinte mindent visszaküld. A kiszállító ugye leírja a számlából, így a végén szinte ingyen kapta a piát, mert a kedvezmény ugye nem lett visszavonva. (Mondjuk 20 ezerért rendel, 16 ezerért kávékapszulákat, 4 ezerért whiskeyt, meg van egy 400 forintos kiszállítási díja pluszban. Lejön a kedvezmény, a végösszeg 16400. Visszaküldi a kávékapszulákat, mert mégsem kell. A futár levonja a 16 ezret, a vásárló kifizeti a 400-at, és ott marad a pia, amit tizedannyi áron szerzett meg.)
2016. máj. 31. 10:34
 425/607 hewa válasza:
Valóban, már csak néha van új arc az ismerős szállítók között :) Mindig van pár szó, amit ejtünk a szállításon kívül. Kedves ismerőseink lettek :) Semelyikük sem volt szemtelen, tolakodó, vagy barátságtalan. Ennek nagyon örülünk!
2016. máj. 31. 10:55
 426/607 anonim ***** válasza:
0%
pest megyei vagyok. mindig személyesen veszem át,de a jó modort sajnos nem ismerik.
2016. máj. 31. 10:57
 427/607 FKKTorp válasza:
Én minden héten rendelek, mikor volt épp kedvezményem, nagyon örültem neki és fel is használtam. Sajnos volt hogy saját hibámból kifizetem olyat ami nem volt a csomagban (nem néztem át jól, ám ekkor is segítőkészek voltak és kaptam postán ingyen szállítás kupont). Számomra az az eset nagyon tanulságos volt, azóta mindig kipakolok mindent és megnèzem a lejáratot,soha semmi gond nem volt. Maximum csere terméket küldtem vissza, mert nem volt jó számomra az eretileg rendelt helyett, meg talán egyszer paradicsomot mert szètnyomódott. A futárok 10ből 9x kedvesek és segítőkészek, amit minden esetben megköszönök. Sajnos viszont mindenkinek lehet rossz napja, így ha ilyen van akkor azt megpróbálom nem magamra venni. De eddig és ezután is bátran fogom ajánlani az online vásárlást, mert szuper. Rengeteg időt spórolnak meg vele számomra.
2016. máj. 31. 12:35
 428/607 map ***** válasza:

Stormtroopernek: Elhiszem hogy sok bunko felhasznalo van, abszolut el tudom kepzelni a penzsporolos trukkjuket a kedves modorukkal egyutt, de azert tesco reszrol is van neha massziv hanyagsag. Ami engem rendszeresen felidegel, hogy masfelszeres-dupla mennyiseget kapok a pultos dolgokbol. Pelda: 10 deka sajt, erre erkezik 28 vagy 29, mar nem emlekszem (mellette volt még sajt rendelve, masfelszeres szorzot megkapta az is, ugyhogy konkretan a felet elajandekoztam hogy ne romoljon ram). Tripla adag...azert nemar..ekkora mar masodjara irtam tesco ugyfelszolgalatnak, hogy legyenek szivesek egy hangyanyit figyelni erre, mire elnezest kertek es bar nem kertem semmit, kuldtek postan egy emlitett bocsi szallitasi kupont - ami azota se erkezett meg :D.

Tudom, nezzem at az egeszet es utasitsam vissza, namarmost az en idom is penz, hat még szerencsetlen futare, hogy megvarja amig en atbogaraszom a tipikusan 20ezres rendeleseimet.

2016. máj. 31. 13:02
 429/607 Kutya27 válasza:

Először is leszögezném, hogy ha egy címen több reg. van, akkor az nem biztos, hogy ugyanaz a user. Mi például céghez rendelünk, közel tízen ugyanarra a címre. (Más kérdés, hogy a tízből többeknek van dupla, tripla regisztrációja az ezzel járó előnyökért, csak a kiszűrést illetően jelezném, hogy az nem ennyire egyszerű...)

Másodszor meg javasolnám a tisztelt fórumozóknak, hogy térjünk vissza az eredeti TOPIC-hoz, vagyis szóljatok, ha tudtok használható kuponkódot. Mindenképp dicséretes, hogy a Tesco bekapcsolt egy "rohamosztagost" is (ez a Stormtropper jelentése) a vihar csillapítására, és az áruház illetve a dot-com részleg promotálására, de akik itt vannak, alapvetően szeretik a Tescot, tisztelik az alulfizetett sokat dolgozó munkatársakat, ám ezen a fórumon nem PR-hozzászólásokra, hanem kuponkódokra vágynak... Kedves Stormtropper, Te ott vagy a tűzhöz közel, nem akarsz bedobni egyet? :) Biztos tudod, hogy az ELSOxxxx-en kívül mi megy most :)

2016. máj. 31. 13:16
 430/607 Kutya27 válasza:
Bocs: Stormtrooper és nem Stormtropper... De a jelentése ugyanaz, és ez az érdemi mondandómon sem változtat...
2016. máj. 31. 13:19
❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!