Aktuális Tesco láncreakció e-kupon kód?
Kedves hewa!
A szépsége pont ez, az emberség és a köszönet. Nem a borravaló. Az csak egy plusz figyelmesség. Igen, rengeteg eset van, amikor extra súlyt, mennyiséget kell felcipelni, és a "kedves" vásárló egy köszönömöt sem tud kinyögni esetleg még bunkó is - van ilyen, aki csak szolgának nézi a kiszállítót, pedig a berendelt 120 kilónyi tescos vízzel és tesco kólával 4800 forint értékben senki sem király, legfeljebb szánalmas a viselkedéséért.
A szépsége az, amikor ezt a nem könnyű munkát legalább megköszönik. A szépsége az, amikor a vuisszatérő vásárlók örömmel fogadnak, mint egy kedves réi ismerőst. A szépsége az, mikor a kisgyerekek magukból kikelve sikoltoznak örömükben, hogy megjött a tescos bácsi! Amikor ott sürgölődnek a ládák körül, hogy segítsenek kipakolni. A szépsége az, amikor gyönyörű lakásokkal, autókkal, kutyákkal vagy hölgyekkel találkozhatnak a fiók a vásárlóknál - kinek mi az igénye a szépre :)
Minden munkában találni szépséget, bármilyen nehéz is, ha szeretjük azt a munkát.
Végezetül egy gondolat 418-nak: egy reklamáció miatt senki nem kerül a "hivatalosan nem létező fekete listára". Nem tudom, őn honnan ír, de a győri kiszállítási körzetben felkerült erre a listára mostanában egy hölgy, akinek sajtproblémája volt - meg előtte és utána is sok-sok minden, a korábban már említett metódus szerint. Ha ön azonos vele - nem írnék települést -, akkor tudja, miről beszélek. Ha nem ön az, akkor elnézést kérek. Viszont, ez a "nem létező lista" nem publikus, így a vásárlók sehonnan nem tudják, hogy rajta vannak. Sem a vevőszolgálat, sem a számla, sem az e-mailok, sem a kiszállítók nem mondják. Ezen problémás vásárlók is megkapják a csomagjaikat - egy darabig -, csak előre bebiztosítva, hogy ne lehessen velők újabb probléma.
Stormtrooper
tegnap személyesen vettem át a megrendelést s közölte a nem túl kedves--mondhatnám bunkó---hölgyemény ,hogy nézzem át tétel szerint,mert legutóbbi panasz miatt felkerültem a problémás vásárlók közé.
Stormtroopernek: Elhiszem hogy sok bunko felhasznalo van, abszolut el tudom kepzelni a penzsporolos trukkjuket a kedves modorukkal egyutt, de azert tesco reszrol is van neha massziv hanyagsag. Ami engem rendszeresen felidegel, hogy masfelszeres-dupla mennyiseget kapok a pultos dolgokbol. Pelda: 10 deka sajt, erre erkezik 28 vagy 29, mar nem emlekszem (mellette volt még sajt rendelve, masfelszeres szorzot megkapta az is, ugyhogy konkretan a felet elajandekoztam hogy ne romoljon ram). Tripla adag...azert nemar..ekkora mar masodjara irtam tesco ugyfelszolgalatnak, hogy legyenek szivesek egy hangyanyit figyelni erre, mire elnezest kertek es bar nem kertem semmit, kuldtek postan egy emlitett bocsi szallitasi kupont - ami azota se erkezett meg :D.
Tudom, nezzem at az egeszet es utasitsam vissza, namarmost az en idom is penz, hat még szerencsetlen futare, hogy megvarja amig en atbogaraszom a tipikusan 20ezres rendeleseimet.
Először is leszögezném, hogy ha egy címen több reg. van, akkor az nem biztos, hogy ugyanaz a user. Mi például céghez rendelünk, közel tízen ugyanarra a címre. (Más kérdés, hogy a tízből többeknek van dupla, tripla regisztrációja az ezzel járó előnyökért, csak a kiszűrést illetően jelezném, hogy az nem ennyire egyszerű...)
Másodszor meg javasolnám a tisztelt fórumozóknak, hogy térjünk vissza az eredeti TOPIC-hoz, vagyis szóljatok, ha tudtok használható kuponkódot. Mindenképp dicséretes, hogy a Tesco bekapcsolt egy "rohamosztagost" is (ez a Stormtropper jelentése) a vihar csillapítására, és az áruház illetve a dot-com részleg promotálására, de akik itt vannak, alapvetően szeretik a Tescot, tisztelik az alulfizetett sokat dolgozó munkatársakat, ám ezen a fórumon nem PR-hozzászólásokra, hanem kuponkódokra vágynak... Kedves Stormtropper, Te ott vagy a tűzhöz közel, nem akarsz bedobni egyet? :) Biztos tudod, hogy az ELSOxxxx-en kívül mi megy most :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!