Aktuális Tesco láncreakció e-kupon kód?
Sziasztok,
1000AKCIO 24000,- felett újra van, Júni 30.-ig.
M.
tesco
holnap lejáró csomagolt húst kaptam..
felhívtam őket
visszahívtak
kiderült,hogy én vok a hülye.....
közölte velem a nő,hogy inkább ne szóljak semmit
semmi reklamációt,mert látszik a rendszerben,hogy egy címre számtalan regisztráció van és így vettem igénybe kedvezményeket ami bűncselekménynek számít.....
és kasszától való távozás után ne reklamáljak,mert nem lehet
és,hogy ha továbbra is újra regizek megbüntet
és másnak küldött kupont sem lehet felhasználni,mert nagyon rá szálltak erre
és figyelik ki használ olyan kupont ami re nem jogosult
és feljelentéseket fognak tenni
ezt úgy 1 szuszra közölte..
# 396
Reklamáció a pénztár után akkor is van, ha ők azt mondják, hogy nincs. Szeretnek vele takarózni, de akkor is van.
A többire legalább mondjon egy jogszabályt.
#399. Melyik pontban van ez a dupla regisztrációról? Mert mondani mondhat bármit, de igazolja már. Én nem találtam, de nem olvastam el minden szót.
Ez van az e-kuponról a 2. sz. Függelékben:
Főszabály szerint az e-kupon használata az azt kapó Felhasználó személyéhez kötött, s használata nem átruházható.
Az e-kupon jogtalan forgalmazása és/vagy terjesztése (pl. egy internetes üzenő falon vagy internetes „piactéren”) érvénytelen használatnak minősül, s ilyen esetben a Tesco az elfogadást megtagadhatja.
Az e-kupon minden olyan beváltása, annak kísérelte vagy arra történő felbujtás, amelynek eredményeképp arra nem jogosult személy kedvezményben részesül, sérti a polgári jog szabályait és bűncselekménynek minősülhet.
Amennyiben a Tesco alappal következtet arra, hogy az e-kupon használata az ÁSZF rendelkezéseibe vagy jogszabályba ütközik, annak elfogadását megtagadhatja. Ilyen esetben a Felhasználó tudomásul veszi, hogy az elfogadás megtagadása okán a Tesco-val szemben semmilyen követelést nem támaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!