Jogosan cseszett le a kasszás a Spárban?
A múltkor nekem nem szólt, hogy elfelejtettem lemérni, egyszerűen elkezdte egyre ingerültebben nyomogatni a gépet. Nem találta amit keresett, így konklúzióként végül 7000 forintos kilóáron beütötte a két darab vöröshagymámat (valami előrecsomagolt, tisztított, darabolt hagyma árára). Ha nem szólok, hagyja, hogy közel kétezer forintot fizessek két darab hagymáért. Bármily meglepő, miután szóltam, végül meglett a kódja.
Nem volt jogos, mert kedvesen is lehet figyelmeztetni erre a vevőt. De ne vedd magadra, ne rágódj, mindenkinek lehet rossz napja, meg van aki türelmetlenül végzi a munkáját. Legközelebb meg majd tudni fogod.
Nem jogosan.
Találkoztál egy tipikusan magyar embertípussal: az alacsony végzettségű, világra dühös frusztrált átlag proletárral. A bolti dolgozók között rengeteg ilyen van, kivéve az Aldit talán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!