Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Jogosan cseszett le a kasszás...

Jogosan cseszett le a kasszás a Spárban?

Figyelt kérdés
még életemben nem voltam spárban, de minden más fajta boltban igen. Betévedtem most egybe ma, vettem pár gyümölcsöt aztán a kasszánál jól leb*sztak hogy nem mértem le a gyümölcsöknél a gyümölcsöt. Még életemben nem láttam ilyet hogy nem a kasszánál mérik le.
2022. nov. 12. 18:39
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
17%

Gondolom, közölte veled, hogy ezt le kellett volna mérni.

És te egyből hőbörgésnek vetted.

2022. nov. 12. 19:16
 12/33 anonim ***** válasza:
94%
Es akkor nem vetted meg a gyumiket?
2022. nov. 12. 19:18
 13/33 A kérdező kommentje:

"Es akkor nem vetted meg a gyumiket?"

Nem, mégis hogyan ? a kasszánál nincs mérleg...

2022. nov. 12. 19:21
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtatlak, nálunk az egyik Sparban csak a kasszánál mérik, míg a másiknál csak te tudod lemérni az osztályon. És akkor most találd ki, hogy máshol hogyan megy, vagy keresgesd az olvasnivalót fél napig.
2022. nov. 12. 19:48
 15/33 anonim ***** válasza:
89%

A hőbörgés nem jogos egyetlen kasszástól sem. Viszont nem minden kasszás végzi a munkáját úgy, ahogy elvárná a vevő.

A bolt hibája, ha nincs látható módon kiírva a zöldség-gyümölcs részlegen a mérés elvárása. Ezért pl lehet szólni is akár az üzletben.

Legtöbb boltban már mérleges a kassza. De mindig akad új vevő, akinek nem természetes a mérés. E miatt semmi joga nem megfelelő hangnemben beszélni a vásárlókkal egyetlen dolgozónak sem.

2022. nov. 12. 19:49
 16/33 anonim ***** válasza:
93%

Tapasztalatból írom, hogy nem egyforma mindegyik Spar.

Vannak rosszabbak és vannak mégrosszabbak.

Az egyikben "ez" nem kapható, a másikban "az" sem stb.

Nem lehet kitalálni, hogy melyik helyen kell pl. felpakolni a több liter gyümölcslét a szalagra.

És melyik helyen sírnak érte, hogy elég csak egyet.

Vagy, amikor valamelyik termékhez több db vásárlása esetén járt egyéb ajándék. És teljesen egyértelmű volt, hogy azt a kasszánál adják oda, hogy ne barmolják szét a vásárlók. A kisebbik Sparban így is volt.

De, amikor a barátnőm is szeretett volna olyan marhaságot, akkor bementem a "nagyobb" Spar-ba, és miután kipakoltam a pénztárhoz, közölte a vemhes maca, hogy ott ez nem így van.

2022. nov. 12. 19:50
 17/33 anonim ***** válasza:
79%
#10 Az más. Ha udvariatlan volt, visszamehetsz, hívhatod az üzletvezetőt, panaszt tehetsz rá, beírhatsz a vásárlók könyvébe. Persze jobb lett volna akkor. Visszatérve a jogra... jogos akkor volt a stílus, ha te is így szóltál hozzá. Ha nem, akkor nem volt jogos.
2022. nov. 12. 19:56
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk egyik spárban magad méred, másikban a kasszás. De, hogy még izgalmasabb legyen, és megkavarodj, utóbbinál azért ki van téve egy mérleg az osztálynál. De csak mérésre.

#8 Mindenhol ez van már, bármiről, de bármiről is legyen szó. :(

2022. nov. 12. 20:22
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
18: Pont ugyanezt akartam írni. Két Spar van egymástól két utcányira. Egyik ilyen, másik olyan. A "kicsiben" csak ellenőrzéshez van mérleg.
2022. nov. 12. 22:07
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Akkor hőbörögjön. Kit érdekel.

De az elég szomorú, hogy az egyik legdrágább bolt, mégsincs kasszás mérleg

2022. nov. 12. 22:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!