Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Jogosan cseszett le a kasszás...

Jogosan cseszett le a kasszás a Spárban?

Figyelt kérdés
még életemben nem voltam spárban, de minden más fajta boltban igen. Betévedtem most egybe ma, vettem pár gyümölcsöt aztán a kasszánál jól leb*sztak hogy nem mértem le a gyümölcsöknél a gyümölcsöt. Még életemben nem láttam ilyet hogy nem a kasszánál mérik le.
2022. nov. 12. 18:39
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
32%
Hány éves vagy?
2022. nov. 12. 18:43
 2/33 anonim ***** válasza:
73%
Feltételezem, hogy nem lecseszett, hanem udvariasan közölte. Nem minden üzletben van mérleg a kasszánál, szóval itt nem jogról van szó, nyilván nem volt más választása.
2022. nov. 12. 18:51
 3/33 anonim ***** válasza:
32%
Mivel mindenhol ki van írva, hogy mérd le + és a zöldségespolcok környékén több mérleg, árazó is van, kb. vaknak kell lenni, hogy ne vedd észre....
2022. nov. 12. 18:53
 4/33 anonim ***** válasza:
92%
Igazad van, mikor először mentünk oda, mi sem tudtuk. Nincs kiírva. Hárman voltunk "vakok". Legközelebb tudni fogod. Nem kell nagy ügyet csinálni belőle.
2022. nov. 12. 19:02
 5/33 anonim ***** válasza:
9%
4: és azt se látod, hogy mindenki más megy, méreget és ragasztja a cetlit a zacsira?
2022. nov. 12. 19:06
 6/33 anonim ***** válasza:
99%
Kb. 30 éves koromig nem vettem gyümölcsöt, vagy zöldséget a Sparban (csak egy párszor jártam ott, akkor se ezek miatt), de mióta máshova költöztem, már viszonylag rendszeresen járok oda. Nekem is újdonság volt, hogy magadnak kell lemérni ott, bár velem volt a párom, aki jártas volt ebben. Ha valaki ezt nem tudja, attól még nem "műveletlen", ahány bolt, annyi féle változat.
2022. nov. 12. 19:08
 7/33 anonim ***** válasza:
76%
2022 ben vagyunk! Én úgy gondolom, a Spárnak van annyi bevétele a napról-napra emelt árakból, hogy igazán beszerezhetne kasszás mérleget minden tetves üzletébe. Ha ez nem megy, akkor abba kell hagyni és másban gondolkozni. Attól hogy a tetű kormány miatt lassan gyertyalánggal világítunk, meg aprítsuk a fát, nehogy már mindig mi húzzuk a rövidebbet. Invesztáljonak be, fejlesszenek. Nem csak a bőrt kell lehúzni a vásárlókról.
2022. nov. 12. 19:11
 8/33 anonim ***** válasza:
59%

Na jó. Még a 10-nél se vagyunk, és már Orbánozás van!

Szupi! :-DDDDD

2022. nov. 12. 19:13
 9/33 NTBS ***** válasza:
70%
Nem teljesen.
2022. nov. 12. 19:13
 10/33 A kérdező kommentje:

"Feltételezem, hogy nem lecseszett, hanem udvariasan közölte. "

De, jól leb*asztak, elkezdett a kasszás nő hőbörögni. Pedig az összes többi boltban a kasszánál mérik le.

2022. nov. 12. 19:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!