még életemben nem voltam spárban, de minden más fajta boltban igen. Betévedtem most egybe ma, vettem pár gyümölcsöt aztán a kasszánál jól leb*sztak hogy nem mértem le a gyümölcsöknél a gyümölcsöt. Még életemben nem láttam ilyet hogy nem a kasszánál mérik le.
Simán elhiszem, a legbunkóbb kasszások a spar boltokban vannak.
2022. nov. 13. 04:48
22/33 anonim válasza:
17
Akkor sem lett volna jogos, ha a kérdező bunkón szólt volna. A kasszás a céget képviseli, viselkedjen normálisan.
2022. nov. 13. 04:54
23/33 anonim válasza:
3, nálunk két spar van, az egyikben van mérleg a pénztárnál, a másikban nincs, oda járok, ahol van.
És múltkor hasonló paraszt stílusban osztott ki a pénztáros. Mondtam, úgysincs senki, mutassa már meg, hol van kiírva. Nem tudta megmutatni, a kolléganője kibökött annyit, hogy elnézést kérnek.
2022. nov. 13. 07:22
24/33 anonim válasza:
Oda járok gyakrabban, bocs. Nyilván a kretén ptáros a másikban volt.
Anyu 50 évet dolgozott kereskedelemben, megtanított tisztelni az eladókat, de lassan kevés olyan lesz, aki megérdemli.
2022. nov. 13. 07:25
25/33 anonim válasza:
#22 Ez igaz, akkor se legyen bunkó, kivéve bizonyos szint alatt, pl. személyes sértegetések esetén megengedőbb vagyok... Bár gondolom itt nem erről van szó.
2022. nov. 13. 07:50
26/33 anonim válasza:
#2, & 11 Ott voltatok, hogy jobban tudjátok, mi történt?
2022. nov. 13. 07:59
27/33 A kérdező kommentje:
"Akkor sem lett volna jogos, ha a kérdező bunkón szólt volna. "
Én meg sem mukkantam, csak bocsánatot kértem többször de nem érdekelte
2022. nov. 13. 08:22
28/33 anonim válasza:
#27 Nem vagyok pénztáros, nem is voltam, de talán azért volt ilyen, mert már a nagyon sokadik ember nem mérte le a cuccot, és egy kicsit már idegesebb. Amúgy tényleg elég feltűnőek ezek a mérlegek... Nem hinném, hogy olcsóbb lenne több ilyet kitenni egy csomó gombbal és kijelzővel, mint a kasszához egy egyszerűbbet. Talán gyorsabb is, mert pl. ritkább tételek esetén nem kell keresgélni, hogy mi az. Persze valószínűleg vissza is élnek vele páran.
2022. nov. 13. 08:37
29/33 anonim válasza:
A legjobb, hogy van olyan Spar, ahol a kasszánál mérik, van ahol magadnak kell. Én is rendszeresen elfelejtem, olyankor megvárja a többi vásárló, míg visszamegyek.
2022. nov. 13. 09:00
30/33 anonim válasza:
21, nálunk (Zeg, Alsóerdei) a csemege- és húspultnál van két olyan irritáló eladó, hogy bár ez esik útba meló után, egy-egy durvább találkozás után inkább napokig máshová megyek. Az egyik egy pasi, a másik egy nyugdíjhoz közeli nő. Egyiket se érdekli, hogy ismer vagy nem, mondja az életét mindenkinek. Te meg csak vársz és vársz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!