Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Melyik a legjobb bolti pékség?

Melyik a legjobb bolti pékség?

Figyelt kérdés

A „legjobb” alatt nemcsak a termékek minőségét, hanem a higiéniai körülményeket is értem. Az alábbi boltok közül melyiket tartod a legjobbnak, illetve melyik a személyes kedvenced?

Lidl

Változatosságban talán a legerősebb választékot kínálja, és az egyik legnépszerűbb is. Ugyanakkor előfordult, hogy egyes termékeknél nem volt egyértelmű a frissesség.

Aldi

Frissesség szempontjából kimagasló. Mindig azt látom, hogy a termékek folyamatosan kerülnek feltöltésre, így mindig friss árukal találkozom.

Interspar

Nagyon helyfüggő. Például a számomra jól ismert helyi Intersparban mindig frissek a termékek, és a bolt tiszta, rendezett.

Auchan

Kiemelkedő a kenyerek terén: mindig friss, minőségi kenyereket kínálnak, és a sajtos pogácsájuk is különösen ízletes.

Tesco

Általánosságban középszerűnek tartom. A termékek nem rosszak, de nem is emelkednek ki különösen a többiek közül.

Penny

Ide járok a legritkábban, de eddig egyik Pennyben sem csalódtam. Bár a választék meglehetősen kicsi, számomra megfelelő minőséget és frissességet nyújt.

Összességében nehéz egyértelműen megmondani, melyik a legjobb, mert a színvonal boltonként és helyszínenként változó. Neked melyik vált be a leginkább?

tegnap 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül szerintem az Aldiban a legjobb a minőség.
tegnap 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk sima Spar van legközelebb, eddig elégedett voltam, de pont most van fánkszezon, és ezek közt többször futottam bele olyanba, ami nem volt friss.

Amúgy a legtöbb helyen ugye helyben sütnek és egyszerre kis mennyiségeket, ténylegesen minimális a különbség. Kivétel a nagy kenyerek persze.

tegnap 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lidlben még nem láttam legyet a pékárukon, a többiben sajnos igen. Aldiba nagyon ritkán járok, így nincs róla véleményem.
tegnap 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az Aldi és a Lidl ugyanolyan és ezek a legjobbak
tegnap 21:11
 5/5 anonim ***** válasza:
44%

Lidl a legjobb, a Penny egy nagy nulla (nem csak ezen a téren).

A Tesco nem rossz, de régen, mielőtt több terméken módosítottak volna, jobb volt.

"hanem a higiéniai körülményeket is" Azok nem nagyon lehetnek rosszak, szigorúan ellenőrzik a nagy láncokat.

tegnap 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!